Libnet.ro
UNICEF

19:30

MAREA BRITANIE: 39 DE CADAVRE gasite intr-un camion, cu putin timp in urma! Politia e in stare de ALERTA (FOTO)

B1 B1,
MAREA BRITANIE: 39 DE CADAVRE gasite intr-un camion, cu putin timp in urma! Politia e in stare de ALERTA (FOTO)

Soc total in Marea Britanie! Corpurile a 39 de persoane au fost descoperite miercuri dimineata intr-un camion, la Essex. Politia a arestat deja soferul vehiculului,banuit de uciderea tuturor,. continuă pe B1

Soc total: 39 DE CADAVRE gasite intr-un camion, cu putin timp in urma! Politia e in stare de ALERTA (FOTO)

Soc total in Marea Britanie! Corpurile a 39 de persoane au fost descoperite miercuri dimineata intr-un camion, la Essex. Politia a arestat deja soferul vehiculului,banuit de uciderea tuturor,.

UPDATE Descoperire macabra intr-un parc industrial de langa Londra: 39 de cadavre intr-un camion venit din Bulgaria

Treizeci si noua de cadavre au fost descoperite in noaptea de marti spre miercuri la Grays, in Essex, in apropiere de Tamisa, la 25 de kilometri est de Londra, iar soferul, un tanar in varsta de 25 de ani originar din Irlanda de Nord, a fost arestat sub acuzatia de crima, a anuntat politia britanica, potrivit AFP si Reuters.

Adevarul despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre, in Marea Britanie. Ce spune premierul bulgar

Premierul Bulgariei a facut primele declaratii despre camionul suspect gasit in Marea Britanie. Situatia fara precedent a socat o lume intreaga. Ce a spus oficialul si cum s-a petrecut acest lucru? Premierul bulgar, despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre Premierul Bulgariei a oferit primele reactii dupa ce la urechile sale a .

39 de cadavre gasite intr-un camion din Bulgaria. VIDEO

Cadavrele a 39 de persoane au fost descoperite in noaptea de marti spre miercuri intr-un tir la un complex industrial la est de Londra, in Essex, iar politia a anuntat arestarea unui barbat sub suspiciunea de.

Rasturnare de situatie in cazul camionului cu 39 de morti din Marea Britanie. Ce s-a aflat despre masina

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

Rasturnare de situatie in cazul camionului cu 39 de morti din Marea Britanie. Masina nu mai intrase in Bulgaria din 2017

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

SUA, Marea Britanie si Norvegia indeamna Sudanul de Sud sa formeze un Guvern de tranzitie

Statele Unite, Marea Britanie si Norvegia au facut apel partidelor politice din Sudanul de Sud sa respecte data limita de 12 noiembrie pentru formarea unui Guvern de tranzitie, scrie Mediafax, citand Reuters.

Mihai a plecat in Marea Britanie sa lucreze pentru o companie uriasa. A ajuns sa doarma in gari si in trenuri, dupa ce a inteles pe propria piele cum este sistemul britanic. Acum se gandeste tot mai mult la Romania

Mihai a plecat in Marea Britanie sa lucreze pentru o companie uriasa. A ajuns sa doarma in gari si in trenuri, dupa ce a inteles pe propria piele cum este cu adevarat sistemul britanic. Acum se.

Pedofil roman prins in flagrant in Marea Britanie. incoltit, barbatul si-a recunoscut fapta si a fost arestat

Un roman in varsta de 25 de ani a fost prins in flagrant in momentul in care astepta o fetita cu care isi daduse intalnire pe internet, in Marea Britanie. O retea de tineri care e ocupa cu.

Monstrul care a siluit o fata cu dizabilitati din Marea Britanie. Condamnat in Anglia la 20 de ani de detentie, a primit o pedeapsa redusa in Romania

Romanul care a socat opinia publica din Marea Britanie, unde a abuzat sexual timp de un an o tanara cu dizabilitati, este un oradean care acum va fi deportat in Romania. Condamnarea de 20 ani de detentie i-a fost redusa la 18 de Curtea de Apel Oradea, din pricina legislatiei romanesti care pedepseste mult mai bland asemenea fapte.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )