Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marea Britanie nu se va angaja sa faca factura Brexit pana in octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie nu se va angaja sa faca factura Brexit pana in octombrie

David Davis, secretar al Brexit, a declarat ca Marea Britanie nu se va angaja la un proiect de lege Brexit la summit-ul UE din octombrie, potrivit agentiei de stiri Politico. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie se pregateste sa treaca la urmatoarea faza a negocierilor pentru Brexit

Marea Britanie este pregatita sa stabileasca detaliile viitoarei relatii pe care si-o doreste cu Uniunea Europeana, facand inclusiv planuri pentru noi aranjamente vamale, conform unei surse citate de Reuters.

Marea Britanie dezvaluie un plan de uniune vamala temporara cu UE

Marea Britanie va incerca sa mentina accesul la uniunea vamala timp de mai multi ani dupa Brexit. Guvernul a dezvaluit intentia de a continua cu regimul vamal actual pentru cel putin trei ani dupa ce tara va parasi UE in 2019, potrivit Evening Standard.

Londra nu va conveni cu UE vreo suma pentru factura Brexitului pana in octombrie sau noiembrie, anunta Davis

Marea Britanie nu va conveni, pana in octombrie, o suma a facturii divortului cu Uniunea Europeana UE), a anuntat marti ministrul insarcinat cu Brexitul David Davis, relateaza Reuters.

Marea Britanie ar putea ramane intr-o uniune vamala cu UE

Comisia Europeana a anuntat ca va analiza propunerea Londrei cu privire la un acord vamal interimar cu Uniunea Europeana, insa va aborda relatia de dupa Brexit cu Regatul Unit doar dupa ce se vor inregistra suficiente progrese in negocierea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )