Libnet.ro
UNICEF

10:00

Marea Britanie dezvaluie un plan de uniune vamala temporara cu UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie dezvaluie un plan de uniune vamala temporara cu UE

Marea Britanie va incerca sa mentina accesul la uniunea vamala timp de mai multi ani dupa Brexit. Guvernul a dezvaluit intentia de a continua cu regimul vamal actual pentru cel putin trei ani dupa ce tara va parasi UE in 2019, potrivit Evening Standard. continuă pe Ziarul Bursa

Londra vrea sa negocieze cu Bruxellesul o uniune vamala temporara

Marea Britanie intentioneaza sa negocieze cu Bruxellesul o uniune vamala temporara dupa iesirea din Uniunea Europeana, pentru a avea o tranzitie lina, a declarat David Davis, ministrul britanic.

Londra vrea sa negocieze cu Bruxellesul o uniune vamala temporara

Londra intentioneaza sa negocieze cu Bruxellesul o uniune vamala temporara dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, pentru a avea o tranzitie lina, a anuntat marti ministrul britanic insarcinat cu Brexitul, citat de AFP.

Marea Britanie vrea o uniune vamala temporara cu UE

Londra ar putea sa doreasca sa ramana in cadrul Uniunii Vamale europene o perioadade timp, cu scopul de evita haosul dupa ce paraseste Uniunea Europeana UE), relateaza The Associated Press.

Marea Britanie nu se va angaja sa faca factura Brexit pana in octombrie

David Davis, secretar al Brexit, a declarat ca Marea Britanie nu se va angaja la un proiect de lege Brexit la summit-ul UE din octombrie, potrivit agentiei de stiri Politico.

Marea Britanie se pregateste sa treaca la urmatoarea faza a negocierilor pentru Brexit

Marea Britanie este pregatita sa stabileasca detaliile viitoarei relatii pe care si-o doreste cu Uniunea Europeana, facand inclusiv planuri pentru noi aranjamente vamale, conform unei surse citate de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )