Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marea Britanie anunta nivel critic de securitate. Un nou atac ar putea fi iminent

Antena3 Antena3,
Marea Britanie anunta nivel critic de securitate. Un nou atac ar putea fi iminent

Marea Britanie a ridicat nivelul de alerta de securitate la nivelul critic, ceea ce inseamna ca un atac ar putea fi iminent, a anuntat marti seara, premierul Theresa May, citata de BBC. Vom reveni cu. continuă pe Antena3

Ununea Europeana a aprobat mandatul de negociere cu Marea Britanie in chestiunea Brexitului

Cele 27 de state ale Uniunii Europene fara Marea Britanie) au adoptat, luni, mandatul de negociere pe care-l incredinteaza negociatorului-sef al Comisiei Europene, Michel Barnier, in vederea desfasurarii tratativelor cu Marea Britanie pentru Brexit.

Pippa Middleton s-a maritat! Detalii despre nunta anului in Marea Britanie! FOTO + VIDEO

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, Kate Middleton, s-a maritat azi cu bancherul James Matthews. Iata cum s-a derulat ceremonia supranumita nunta anului in Marea Britanie! .

GALERIE FOTO.Ce scrie presa din Marea Britanie despre atacul de la Manchester: Teroare la un concert pentru adolescenti

Ziarele britanice scriu, marti, despre atacul de la Manchester, in care si-au pierdut viata 22 de oameni, iar alti 59 sunt raniti. Teroare in Arena, Crima in Manchester, Teroare la un concert pentru adolescenti - sunt titlurile ziarelor din Marea Britanie, tiparite luni noaptea.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, dupa explozia de pe Manchester Arena: in momentul de fata, nu avem indicii ca ar fi si cetateni romani. Vom sti cu exactitate dupa-amiaza

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a precizat, marti dimineata, ca pana in momentul de fata, nu exista indicii ca ar fi fost cetateni romani pe Manchester Arena, in momentul in care o explozie a izbucnit, la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande, cauzand moartea a 22 de persoane, intre care si copii, si ranirea altor 59.

Presedintele Iohannis si premierul Grindeanu isi exprima solidaritatea cu Marea Britanie dupa explozia de la Manchester

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu si-au exprimat solidaritatea cu Marea Britanie dupa explozia care a avut loc la Manchester, soldata cu 22 de morti si aproximativ 59 de raniti.

Principalele atentate in Marea Britanie incepand din 2005

Presupusa actiune terorista soldata cu 19 morti si 50 de raniti luni seara, intr-o sala de concerte la Manchester, este ultimul din seria atacurilor din Marea Britanie, dintre care cel mai.

Principalele atentate care au avut loc in Marea Britanie in ultimii 12 ani

Atacul terorist soldat cu 19 morti si 50 de raniti de luni seara, de la Manchester Arena, are loc in urma mai multor atacuri in Marea Britanie, dintre care cel mai grav s-a soldat cu 56 de morti, in 2005, relateaza AFP, care prezinta principalele atentate comise de atunci in regat.

Initiativa CONTROVERSATA in Marea Britanie! Festivalurile vor sa permita spectatorilor sa isi poata testa drogurile inainte de a le consuma

In Marea Britanie, festivalurile vor sa introduca o regula controversata. Se pare ca oamenii vor putea duce drogurile pentru a fi testate in corturi special amenajate de Loop, o organizatie care se.

Ana Birchall, dupa CAG: Pentru Romania, cheia negocierilor privind Brexit o reprezinta protejarea drepturilor romanilor din Marea Britanie

Ministru delegat pentru afaceri europene, Ana Birchall, a participat, luni, la reuniunea Consiliul Afaceri Generale in format UE 27 care a avut loc la Bruxelles. Punctul principal al dezbaterilor a fost reprezentat de adoptarea proiectului pentru deschiderea negocierilor privind Brexit. Demnitarul roman a sublinat faptul ca in contextul Brexitului, aspectul cel mai important pentru Romania este protejarea drepturilor romanilor din Marea Britanie.

Producatorii americani de aluminiu indeamna Marea Britanie si UE sa se uneasca impotriva Chinei

Reprezentantii industriei aluminiului din SUA ii indeamna pe omologii lor din UE si Marea Britanie sa actioneze impreuna impotriva subventiilor ilegale masive din China, care pun in pericol locurile de munca din Occident, potrivit Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )