Libnet.ro
UNICEF

13:31

Marea Britanie nu are un Plan B daca premierul Boris Johnson nu si-ar mai putea exercita atributiile

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie nu are un Plan B daca premierul Boris Johnson nu si-ar mai putea exercita atributiile

Ce s-ar intampla daca starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-ar inrautati din cauza coronavirusului, iar el sau membri ai echipei sale nu si-ar mai putea exercita atributiile? in conformitate cu constitutia nescrisa a Marii Britanii, raspunsul nu este clar, relateaza Reuters. Spre deosebire de alte state, Regatul Unit nu are o Constitutie propriu-zisa. continuă pe Adevărul

Dupa premierul Boris Johnson, si ministrul britanic al Sanatatii a fost diagnosticat cu COVID-19 (VIDEO)

Matt Hancock, ministrul Sanatatii din Marea Britanie, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, vineri. Anuntul a fost facut chiar de titularul Sanatatii britanice. Matt Hancock a precizat, pe Twitter, .

AGENTIILE DE PRESA: Nu este clar cine l-ar inlocui pe premierul Boris Johnson daca acesta nu si-ar mai putea exercita atributiile

Ce s-ar intampla daca starea de sanatate a premierului britanic Boris Johnson s-ar inrautati din cauza coronavirusului, iar el sau membri ai echipei sale nu si-ar mai putea exercita atributiile? in conformitate cu constitutia necodificata a Marii Britanii, raspunsul nu este clar, relateaza Reuters.

BORIS JOHNSON: Peste 400 de mii de voluntari s-au inscris sa ajute serviciul de sanatate britanic

Premierul britanic Boris Johnson a declarat miercuri ca 405. 000 de voluntari s-au inscris pentru a ajuta Serviciul National de Sanatate NHS) sa faca fata epidemiei de coronavirus.

Boris Johnson este infectat cu coronavirus. Ce decizie a luat medicul lui dupa ce s-a aflat diagnosticul

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, este infectat cu coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de el, pe Twitter. Ce decizie a luat medicul lui dupa ce s-a aflat diagnosticul. Boris Johnson, infectat cu coronavirus Boris Johnson se numara printre politicienii care refuzau sa creada in pericolul pandemiei cauzate de COVID-19, ba chiar recomandand, initial, infectarea .

Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu COVID-19 (VIDEO)

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, vineri, potrivit LBC News. Demnitarul se va autoizola in Downing Street nr. 10, traditionala adresa de resedinta a.

Premierul britanic Boris Johnson, testat pozitiv cu noul coronavirus

Premierul britanic Boris Johnson a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, SARS-CoV-2, anunta The Associated Press.

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a fost testat pozitiv la coronavirus

Premierul britanic Boris Johnson a fost testat pozitiv la coronavirus.

Declaratia controversata a unui deputat din Moldova, dupa ce Boris Johnson a fost infectat cu COVID-19: Virusul a fost creat pentru a-i inlatura pe cei incomozi

Deputatul socialist Vladimir Odnostalko considera ca noul virus COVID-19 ar fi fost creat de catre cei care ar intentiona sa-i inlature pe liderii mondiali incomozi. Declaratia deputatului a fost facuta in contextul anuntului ca premierul britanic, Boris Johnson, a fost testat pozitiv cu coronavirus.

BREAKING Prim-ministrul britanic Boris Johnson testat pozitiv cu COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a fost testat pozitiv pentru coronavirus si se afla in autoizolare,.

Boris Johnson, infectat cu COVID-19

Premierul britanic Boris Johnson a a anuntat, vineri, pe contul sau de Twitter ca a fost infectat cu noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )