Libnet.ro
UNICEF

00:06

Marea Britanie nu a ars carbune pentru a produce electricitate timp de o saptamana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie nu a ars carbune pentru a produce electricitate timp de o saptamana

Marea Britanie, locul de nastere al exploatarii carbunelui, a produs electricitate timp de sapte zile fara ajutorul centralelor energetice pe baza de carbune, pentru prima data de la Revolutia Industriala din secolul XIX. continuă pe Ziarul Bursa

E oficial: Marea Britanie va participa la alegerile pentru Parlamentul European

Marea Britanie va participa la alegerile europarlametnare la 23 mai, in conditiile in care nu mai este timp suficient pentru a obtine ratificarea acordului Brexit de catre Parlamentul de la Londra pana la acea data, scrie Reuters.

Marea Britanie va participa la alegerile pentru Parlamentul European - ANUNTUL OFICIAL

Brexit-ul s-a transformat intr-un fiasco european! Dupa ce au amanat termenul de iesire din Uniunea Europeana UE) pana la 31 octombrie, Marea Britanie anunta ca organizeaza alegeri europarlamentare pe 23.

Marea Britanie, in sarbatoare: s-a nascut primul copil al Printului Harry si al Ducesei Meghan Markle

Marea Britanie e in sarbatoare dupa venirea pe lume a primului copil al cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry. Acesta este un baietel, a anuntat Palatul Buckingham. La scurt timp dupa ce Palatul Buckingham confirma ca Meghan a intrat in travaliu, a aparut si vestea mult asteptata. Cuplul are un baietel. Printul Harry [] .

Marea Britanie participa la alegerile europarlamentare: ce se mai intampla, in aceasta situatie, cu Brexit

Marea Britanie a decis, la referendumul din 2016, sa paraseasca Uniunea Europeana. Cum-necum, insa, nu a reusit si acum va participa si la alegerile europarlamentare. Guvernul de la Londra spera sa evite participarea la alegerile europarlamentare din luna mai. Numai ca nu a reusit sa paraseasca Uniunea Europeana, in acord cu dorinta cetatenilor exprimata la [] .

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au crescut cu peste 7% in aprilie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 4,1% in aprilie, al doilea cel mai semnificativ declin inregistrat in aprilie din 2012, transmite Reuters.

A MURIT KATE! Doliu in REGATUL UNIT! Marea Britanie, in STARE DE SOC!

O tanara din Marea Britanie, pe numeKatie Amelia Hodgson, a murit la doar 24 de ani, dupa ce a fost strivita de propriul ATV. Tragedia a avut locin Cluj, la concursul cu ATV-uri Hunt The Wolf.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )