Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marea Britanie, in cazul Skripal: Rusia a testat pe clanta usii eficienta agentului neurotoxic inainte de atac

B1 B1,
Marea Britanie, in cazul Skripal: Rusia a testat pe clanta usii eficienta agentului neurotoxic inainte de atac

Mark Sedwill, consilierul pe securitate nationala al premierului Marii Britanii, a mentionat, intr-o scrisoare adresata secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, ca Rusia a testat cat de eficient este. continuă pe B1

Lavrov acuza Marea Britanie ca deformeaza concluziile anchetei OIAC in cazul Skripal

Seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov a acuzat vineri Londra ca deformeaza concluziile anchetei Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) in cazul Skripal si ca se serveste de acest lucru pentru a acuza Rusia, relateaza AFP.

Rusia: Marea Britanie a inscenat atacul chimic din Siria

Rusia a acuzat Marea Britanie ca a inscenat atacul chimic din Siria. De asemenea, armata rusa a precizat ca detine dovezi ca Marea Britanie a participat direct la inscenarea atacului chimic, i.

Ministerul Justitiei: Adamescu e arestat in Marea Britanie pe baza mandatului european. O decizie finala va fi pronuntata in perioada urmatoare

Ministerul Justitiei vine cu explicatii in cazul arestarii lui Alexandru Adamescu in Marea Britanie. Din informatiile comunicate de catre autoritatile britanice, domnul Adamescu Bogdan Alexander se afla la .

RAZBOI ONLINE! Marea Britanie, ATAC CIBERNETIC impotriva ISIS. Serviciile secrete recruteaza hackeri

Marea Britanie a coordonat o ofensiva cibernetica majora asupra ISIS, conform informatiilor provenite de la Jeremy Fleming, directorul GCHQ, agentia de servicii secrete a guvernului britanic, scrie.

Marea Britanie a coordonat un atac cibernetic impotriva ISIS

Marea Britanie a coordonat o ofensiva cibernetica majora asupra ISIS, conform informatiilor provenite de la Jeremy Fleming, directorul GCHQ, agentia de servicii secrete a guvernului britanic, scrie BBC.

Lovitura neasteptata pentru ISIS! Marea Britanie, atac cibernetic impotriva teroristilor

Marea Britanie a coordonat o ofensiva cibernetica majora asupra ISIS, conform informatiilor provenite de la Jeremy Fleming, directorul GCHQ, agentia de servicii secrete a guvernului britanic, scrie.

DACIA, LOVITA de scandalul motoarelor DIESEL! inmatricularile au scazut DRAMATIC in Marea Britanie

Renuntarea masiva la autoturismele diesel in Marea Britanie loveste puternic in vanzarile Dacia. in ultima perioada compania a inregistrat scaderi de peste 30% ale inmatricularilor pe piata din insula,.

Industria constructiilor din Marea Britanie, lovita de exodul muncitorilor europeni

Santierele de constructii din Marea Britanie incep sa fie afectate de o lipsa a fortei de munca, in conditiile in care est-europenii, care au ocupat in mod traditional cea mai mare parte a locurilor de munca din domeniu, au incetat sa se mai angajeze, dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE Brexit), conform societatii de recrutare Hays, citata de Reuters.

Marea Britanie: Fiica fostului spion rus otravit, Iulia Skripal, a fost externata

Iulia Skripal, care a fost otravita alaturi de tatal ei, fostul spion rus Sergei Skripal, a fost externata din spitalul din Salisbury, conform BBC.

Londra aduce lamuriri in cazul Skripal: fostul agent GRU era supravegheat de cel putin cinci ani de serviciile ruse

Fostul spion rus Serghei Skripal si fiica sa Iulia, otraviti la inceputul lui martie in Anglia cu un agent neurotoxic, erau amandoi supravegheati - de cel putin cinci ani - de catre serviciile ruse de informatii, a acuzat vineri consilierul britanic in domeniul securitatii nationale Mark Sedwill, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )