Libnet.ro
UNICEF

18:30

UE si Marea Britanie au cazut de acord asupra textului privind relatia post-Brexit

Antena3 Antena3,
UE si Marea Britanie au cazut de acord asupra textului privind relatia post-Brexit

Negociatorii britanici si cei ai Uniunii Europene au convenit joi textul documentului comun care stabileste obiectivele pentru viitoare relatie post-Brexit, a anuntat joi presedintele Consiliului European, Donald Tu. continuă pe Antena3

Avertisment! Marea Britanie risca sa se destrame din cauza iesirii din Uniunea Europeana

Marea Britanie risca sa se destrame din cauza iesirii din Uniunea Europeana, avertizeaza ministrul spaniol de Externe, Josep Borrell. Josep Borrell afirma ca fostul premier David Cameron s-a.

Cum a aparut Ducesa Meghan la unul dintre cele mai importante evenimente din Marea Britanie FOTO

Meghan Markle a participat pentru prima data alaturi de sotul ei, Printul Harry, la Royal Variety Performance, eveniment deosebit de important in Marea Britanie, si a reusit sa acapareze toata atentia. Totusi, criticii de moda nu au uitat de aparitia de anul trecut a Ducesei de Cambridge, unii fiind de parere ca a fost mai reusita.

Aproximativ 3.000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati, dupa ce un fals psihiatru a fost lasat sa profeseze 22 de ani

Aproximativ 3. 000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati de autoritati dupa ce a fost descoperit ca un fals psihiatru, fara niciun fel de calificare, a fost lasat sa profeseze timp de 22 de ani, relateaza CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )