Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marea Britanie. Conservatorii britanici voteaza in ultima runda pentru alegerea succesorului Theresei May

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie. Conservatorii britanici voteaza in ultima runda pentru alegerea succesorului Theresei May

In cadrul Partidului Conservator din Marea Britanie astazi are loc ultima runda de voturi pentru desemnarea primilor doi candidati la functia de lider al partidului si implicit de premier. Votul final in vor avea membrii partidului conservator. continuă pe Adevărul

Noi semne de circulatie in Marea Britanie pentru prevenirea accidentelor si salvarea animalelor salbatice

Semne noi de circulatie, care ilustreaza un arici, vor aparea pe drumurile din Marea Britanie pentru a-i avertiza pe soferi de pericolele care pot aparea din cazua unor astfel de animale. Acestea vor fi.

Invazie de insecte periculoase in Marea Britanie! Pot ucide cu doar o intepatura

Marea Britanie se confrunta cu o invazie de insecte a caror intepatura poate fi mortala. Este vorba despre o specie de viespi asiatice care te pot ucide cu doar o intepatura. Temerile sunt din ce in.

Marea Britanie se confrunta cu inundatii fara precedent

Marea Britanie se confrunta cu inundatii fara precedent. Sute de case din estul Angliei au fost evacuate din cauza inundatiilor dupa cateva zile de ploi abundente. Autoritatile au recurs la elicopterele armatei.

MAREA BRITANIE: Boris Johnson, marele absent de la dezbaterea pentru conducerea Partidului Conservator

Cei cinci candidati care incearca sa il depaseasca pe Boris Johnson in cursa pentru conducerea Partidului Conservator au facut promisiuni la dezbaterea gazduita de Channel 4 privind felul in care vor gestiona analfabetismul, sistemul de asistenta sociala si reunificarea Marii Britanii dupa Brexit, conform The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )