Libnet.ro
UNICEF

07:15

UE si Marea Britanie au convenit asupra unui acord istoric pentru era post-Brexit, cu doar cateva zile inainte de incheierea perioadei de tranzitie (VIDEO)

B1 B1,
UE si Marea Britanie au convenit asupra unui acord istoric pentru era post-Brexit, cu doar cateva zile inainte de incheierea perioadei de tranzitie (VIDEO)

Uniunea Europeana si Marea Britanie au perfectat un acord comercial istoric pentru era post-Brexit, cu doar sapte zile inainte de incheierea perioadei de tranzitie acordate incepand cuprima parte a anului. continuă pe B1

BREXIT Tot ce trebuie sa stie romanii despre regimul de vize si conditiile de calatorie daca vor sa mearga in Marea Britanie dupa 1 ianuarie

Romanii vor putea intra in Marea Britanie pentru sederi de scurta durata, adica in scop turistic sau in vizita, pentru o perioada de pana la 6 luni intr-un an, fara a avea nevoie de o viza de intrare. Cu toate acestea, romanii care vor sa munceasca in cele 6 luni trebuie sa obtina, in prealabil, o viza de intrare. incepand cu 1 ianuarie 2021, Regatul Unit isi va asuma pe deplin statutul de stat tert in relatia cu statele Uniunii Europene, inclusiv cu Romania, astfel ca regimul de vize si conditiile de calatorie pentru cetatenii europeni, inclusiv pentru romani, se vor schimba.

BREXMAS Acord istoric intre UE si Marea Britanie in ajunul Craciunului

Marea Britanie si UE finalizau miercuri seara un acord istoric post-Brexit care va defini viitoarea .

Marturia unui sofer roman de tir, blocat de Craciun in Marea Britanie: Mi-e dor de sotie si de fiica, dar astea sunt pericolele jobului

Mii de soferi de tir isi petrec Craciunul blocati in Dover cu slabe sanse sa plece in urmatoarele 24 de ore, asteptand sa faca teste Covid dupa ce Marea Britanie si Franta au incheiat un acord pentru a permite soferilor sa treaca granita, in ciuda temerilor legate de o noua varianta de Covid-19. Printre ei, se afla si un roman, Doma Dumitru, care spera sa petreaca prima de zi de Craciun alaturi de sotia sa si fiica lor de 12 ani, in Oradea.

Londra considera ca nu exista suficiente progrese in vederea incheierii unui acord post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana UE) se confrunta in continuare cu probleme persistente care impiedica incheierea unui acord cu privire la viitoarea lor relatie, a anuntat miercuri un membru al Guvernului britanic, secretarul de stat insarcinat cu Locuintele Robert Jenrick, relateaza Reuters.

BREXIT: Un acord comercial intre UE si Marea Britanie, aproape de finalizare

Potrivit publicatiei britanice The Sun, citata de Reuters, un acord comercial in contextul Brexit, incheiat intre Uniunea Europeana si Marea Britanie, este aproape finalizat si ar putea fi incheiat cat de.

NAZARE: Adina Valean a tras un semnal de alarma asupra situatiei de la granita dintre Marea Britanie si Franta

Comisarul european pentru transporturi, Adina Valean, a dat un mesaj foarte important prin care a tras un semnal de alarma asupra situatiei existente la granita dintre Marea Britanie si Franta, care sper sa fie ascultat, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Alexandru Nazare, la preluarea mandatului, relateaza Agerpres.

Prima romanca vaccinata impotriva COVID-19, in Marea Britanie: A durut, dar n-am avut niciun efect advers

Alina Vintila a lucrat in presa, inclusiv la Adevarul, inainte de a face o schimbare radicala, plecand din tara. Acum, din postura unui om care lucreaza in sistemul sanitar, ea a beneficiat de primele doze de vaccin, care au fost distribuite in Marea Britanie.

Marea Britanie ofera IT-istilor si antreprenorilor acces pe piata mai usor decat altor categorii de cetateni romani. Viza Talent Global si Viza Startup

De la 1 ianuarie 2021 Marea Britanie va introduce un sistem de imigrare pe baza de puncte, aplicabil cetatenilor UE, inclusiv romanilor. in acest cadru, vor fi disponibile diferite trasee legale pentru acces pe piata in UK, la studii, la lucru sau pentru business. IT-istii si antreprenorii cu startup-uri inovatoare vor avea acces preferential, pentru ca UK vrea sa atraga aceste categorii de cetateni UE, inclusiv romani.

MAE: Testare pentru COVID-19 gratuita pentru romanii care trec din Marea Britanie in Franta

Testarea transportatorilor rutieri care calatoresc din Marea Britanie in Franta este gratuita si este efectuata doar in cadrul centrelor special amenajate de catre guvernul britanic prin intermediul personalului din sistemul medical britanic de sanatate NHS), transmite Ministerul Afacerilor Externe MAE).

UPDATE Situatie tensionata la granita dintre Marea Britanie si Franta dupa ce a inceput testarea in masa a soferilor

Transportatorii blocati la punctele de trecere intre Marea Britanie si Franta din Kent ar putea fi nevoiti sa ramana alte cateva zile la granita, a anuntat secretarul britanic pentru comunitati si guvernare locala Robert Jenrick. Motivul este ca Franta a cerut teste negative de COVID-19 pentru a permite tranzitul. Marea Britanie a inceput testarea in masa a soferilor miercuri dimineata.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )