Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marea Britanie: Guvernul vrea ca neplata taxei TV sa nu mai fie considerata infractiune

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Guvernul vrea ca neplata taxei TV sa nu mai fie considerata infractiune

Marea Britanie analizeaza daca sa dezincrimineze sau nu fapta penala de neplata a taxei de licenta BBC, in valoare de 154,5 lire sterline, taxa ce trebuie platita de toate gospodariile cu televizor, a declarat marti secretarul pentru justitie, Robert Buckland, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Boris Johnson vrea sa limiteze numarul de imigranti slab calificati care ajung in Marea Britanie

Prim-ministrul Boris Johnson a promis un nivel mai mic al imigratiei daca va castiga alegerile care vor avea loc joi, dar a precizat ca nu este ostil fata de strainii care lucreaza si traiesc in Marea Britanie.

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

Avertisment pentru romanii din Marea Britanie! Ce a anuntat acum premierul Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson, a facut un anunt important care-i vizeaza si pe romanii din Marea Britanie. Boris Johnson a promis ca daca Partidul Conservator va castiga alegerile din data de 12 decembrie, nivelul imigratiei va fi redus semnificativ. Anuntul facut de Premierul britanic Boris Johnson. Ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie? .

VIDEO Un copil intins pe jos, intr-un spital, imaginea care domina campania electorala din Marea Britanie

Un baiat de 4 ani imbracat intr-o bluza cu Spider-Man, care era intins pe jos, intr-un spital, a ajuns, luni, in centrul campaniei electorale din Marea Britanie, opozitia prezentand experienta sa ca pe un simptom al sistemului deficitar de sanatate al tarii si numindu-l pe premierul Boris Johnson fara suflet pentru ca a evitat sa priveasca fotografia.

Un miliardar rus, ucis in plina strada, in Marea Britanie, in timp ce isi plimba cainele

Un miliardar rus in varsta de 49 de ani a fost ucis intr-un accident rutier, in timp ce isi plimba cainele, in Marea Britanie, au confirmat autoritatile, transmite CNN, citat de Mediafax.

Oua de pe vremea Romei Antice, gasite intacte in Marea Britanie

O echipa de arheologi britanici a gasit patru oua vechi de peste 1. 700 de ani intr-o groapa inundata. Doar unul mai este intact.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )