Libnet.ro
UNICEF

20:15

Marea Britanie interzice vanzarea masinilor pe benzina si motorina

B1 B1,
Marea Britanie interzice vanzarea masinilor pe benzina si motorina

Masurile ecologice iau din ce in ce mai mare amploare la nivel international, dupa ce ecologistii si oamenii de stiinta trag semnale de alarma cu privire la pericolul la care Terra se expune prin utilizarea. continuă pe B1

Marea Britanie va interzice din 2030 vanzarea masinilor pe benzina si motorina

Masinile si furgonetele noi alimentate integral cu benzina si motorina nu vor mai putea fi vandute in Marea Britanie incepand cu 2030, a anuntat premierul Boris Johnson, citat de BBC si Mediafax.

Revolutie industriala: Un stat european va interzice vanzarea vehiculelor pe benzina si motorina si incalzirea locuintelor cu gaze naturale

Un stat european a elaborat o serie de masuri pentru implementarea unei revolutii industriale verzi, printre care interdictia vanzarii vehiculelor care functioneaza cu benzina sau motorina si interzicerea incalzirii locuintelor cu gaze naturale, scrie BBC.

Noi reguli in 2021 pentru romanii care muncesc in Marea Britanie. Cine trebuie sa ceara viza

Circa 150. 000 de romani muncesc in Londra si aproximativ 550. 000 in toata Marea Britanie, potrivit datelor oficiale prezentate de ministrul britanic pentru Imigrari, intr-un interviu acordat Pro TV.

Mii de persoane sufera de COVID indelungat in Marea Britanie, spune ministrul britanic al Sanatatii. Cum se manifesta aceasta forma de boala

Mii de persoane in Marea Britanie sufera de COVID indelungat, o boala continua ce apare dupacontractarea noului coronavirus, a precizat Matt Hancock, ministrul britanic al Sanatatii, potrivit.

Marea Britanie a anuntat 24.962 de noi cazuri de COVID-19 si 168 de decese

Marea Britanie a raportat 24. 962 de noi cazuri de coronavirus, duminica, 15 noiembrie. Sunt mai putine fata de sambata, cand s-au inregistrat 26.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )