Libnet.ro
UNICEF

10:15

Marea Britanie introduce in carantina orice nou venit din afara granitelor

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie introduce in carantina orice nou venit din afara granitelor

Guvernul de la Londra are in vedere introducerea unei carantine de 14 zile pentru toti cei care sose. continuă pe România Liberă

Marea Britanie: Peste 31.000 de decese din cauza COVID-19

Peste 31. 000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, a anuntat vineri guvernul de la Londra, relateaza AFP.

Guvernul britanic introduce noi restrictii in contextul pandemiei de COVID-19: Carantina de 14 zile pentru persoanele care ajung cu avionul in Marea Britanie

Companiile aeriene din Marea Britanie anunta ca guvernul de la Londra le-a notificat cu privire la introducerea unei carantine de 14 zile pentru oricine ajunge in Marea Britanie din orice tara in afara de.

Britanicii, indemnati sa mearga pe jos sau cu bicicleta cand va fi relaxata carantina. Transportul public din Marea Britanie ar putea fi sufocat odata cu ridicarea restrictiilor

Cat mai multi navetisti britanici ar trebui sa ia in calcul sa mearga pe jos sau cu bicicleta atunci cand carantina din Marea Britanie va fi relaxata, pentru a mai lua din presiunea de pe sistemul public de.

Marea Britanie: Persoanele de culoare, un risc de deces de patru ori mai mare din cauza Covid-19 - CNN

Persoanele de culoare din Marea Britanie au un risc de deces de patru ori mai mare din cauza Covid-19 decat persoanele albe, iar o serie de alte grupuri etnice sunt, de asemenea, la un risc crescut, potrivit noilor date publicate joi de Oficiul pentru Statistica Nationala, citat de CNN.

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa cu mai mult de 30.000 de decese provocate de COVID-19

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa care a inregistrat mai mult de 30,000 de morti din cauza noului coronavirus. Potrivit worldometers. info, miercuri, au fost testati pozitiv cu COVID-19 inca 6,111.

CORONAVIRUS |Marea Britanie, criza agricola: romanii nu mai ajung si britanicii nu vor sa lucreze pe campuri

Marea Britanie se confrunta cu o criza in agricultura din cauza pandemiei de coronavirus. Mai precis, statul duce lipsa de muncitori dupa ce zborurile au fost anulate si migrantii, in special din Romania si Eu.

Marea Britanie devine tara europeana cu cele mai multe decese provocate de Coronavirus

In Marea Britanie, numarul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns, marti, la 29. Anuntul a fost facut de ministrul de externe britanic Dominic Raab. Potrivit acestuia, Regatul Unit a atins acest bilant mai rapid decat Italia, transmit agentiile de presa internationale.

SUA si Marea Britanie lanseaza negocieri in vederea incheierii unui acord de liber-schimb

Statele Unite si Marea Britanie au lansat in mod oficial, marti, o prima runda de negocieri in vederea incheierii unui acord de liber-schimb si au promis sa actioneze intr-un ritm sustinut cu scopul de a incheia un acord care sa stimuleze in mod considerabil comertul si investitiile.

Persoanele care sosesc in Marea Britanie vor fi plasate in izolare 14 zile. Premierul va anunta planul pentru iesirea treptata din carantina

Guvernul de la Londra are in vedere introducerea unei carantine de 14 zile pentru toti cei care sosesc in Regatul Unit din strainatate, informeaza sambata presa britanica citata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )