Libnet.ro
UNICEF

11:15

Marea Britanie devine tara europeana cu cele mai multe decese provocate de Coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie devine tara europeana cu cele mai multe decese provocate de Coronavirus

In Marea Britanie, numarul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns, marti, la 29. Anuntul a fost facut de ministrul de externe britanic Dominic Raab. Potrivit acestuia, Regatul Unit a atins acest bilant mai rapid decat Italia, transmit agentiile de presa internationale. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Marea Britanie, criza agricola: romanii nu mai ajung si britanicii nu vor sa lucreze pe campuri

Marea Britanie se confrunta cu o criza in agricultura din cauza pandemiei de coronavirus. Mai precis, statul duce lipsa de muncitori dupa ce zborurile au fost anulate si migrantii, in special din Romania si Eu.

Coronavirus: Marea Britanie a depasit 32.000 de decese, cel mai grav bilant din Europa, potrivit statisticilor

Mai mult de 32. 000 de oameni au murit in Marea Britanie avand suspiciunea de COVID-19, cel mai sever bilant raportat pana acum in Europa, potrivit datelor publicate marti, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

MAREA BRITANIE Decesele cauzate de coronavirus au ajuns la peste 32.000

Marea Britanie depaseste 32. 000 de decese cauzate de coronavirus, potrivit Oficiului National de Statistica Conform datelor publicate astazi de Oficiul National de Statistica, acesta ar fi cel mai mare numar de decese dintr-o tara europeana din cauza bolii.

UE: Romania, Polonia, si Marea Britanie, printre cele cinci state europene care inca nu au atins varful epidemiei de coronavirus

Romania, Polonia, Marea Britanie, Suedia si Bulgaria sunt cele cinci state europene care inca nu au atins varful epidemiei de coronavirus, a declarat luni Andrea Ammon sefa agentiei UE pentru controlul bolilor. Oficialul l-a contrazis astfel pe premierul britanic Boris Johnson care anunta recent ca tara sa a depasit acest punct critic si va prezenta un plan de relaxare a masurilor restrictive.

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa cu mai mult de 30.000 de decese provocate de COVID-19

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa care a inregistrat mai mult de 30,000 de morti din cauza noului coronavirus. Potrivit worldometers. info, miercuri, au fost testati pozitiv cu COVID-19 inca 6,111.

Coronavirus |Marea Britanie ar putea permite scolilor primare sa se redeschida de la 1 iunie

Tot mai multe tari incearca sa relaxeze masurile restrictive implementate pentru a reduce considerabil raspandirea noului coronavirus. Desigur, aceste masuri au fost implementate cu un risc pentru ca economia.

CORONAVIRUS |Marea Britanie a depasit Italia la cel mai mare numar de decese din Europa

Marea Britanie a depasit Italia la cel mai mare numar raportat de decese cauzate de pandemia de coronavirus din Europa, potrivit cifrelor publicate marti. Astfel ca, presiunea a crescut asupra premierului Boris.

Primul val al epidemiei covid-19 in Europa a trecut, mai putin in Romania, Bulgaria, Polonia, Suedia si Marea Britanie

Majoritatea tarilor europene au depasit perioada de varf a epidemiei noului coronavirus - cu exceptia a cinci tari, intre care si Romania si Marea Britanie - a anuntat luni directoarea agenteii sanitare a Uniunii Europene UE), care contrazice astfel un anunt in acest sens al Guvernului britanic, relateaza Reuters.

SUA si Marea Britanie lanseaza negocieri in vederea incheierii unui acord de liber-schimb

Statele Unite si Marea Britanie au lansat in mod oficial, marti, o prima runda de negocieri in vederea incheierii unui acord de liber-schimb si au promis sa actioneze intr-un ritm sustinut cu scopul de a incheia un acord care sa stimuleze in mod considerabil comertul si investitiile.

Hackeri sustinuti de state ataca cercetari cu privire la noul coronavirus, avertizeaza SUA si Marea Britanie

Intreprinderi si institute de cercetare care lucreaza in prezent cu privire la noul coronavirus sunt tinta hackerilor sustinuti de state, au avertizat marti Statele Unite si Marea Britanie, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )