Libnet.ro
UNICEF

10:15

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani, pentru a le feri de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani, pentru a le feri de coronavirus

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani si va obliga toate persoanele diagnosticate cu coronavirus sa intre in carantina, a anuntat duminica guvernul, care intensifica masurile care au fost pana acum mai putin stricte comparativ cu restul Europei, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

IN URMATOARELE SAPTAMANI: Marea Britanie va izola persoanele cu varste de peste 70 de ani

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani si va obliga toate persoanele diagnosticate cu coronavirus sa intre in carantina, a anuntat duminica guvernul, care intensifica masurile care au fost pana acum mai putin stricte comparativ cu restul Europei.

CORONAVIRUS |Persoanele peste 70 de ani, rugate de stea acasa pentru 4 luni, in Marea Britanie

Pentru a evita trasmiterea noului coronavirus, toate persoanele cu varsta de 70 de ani si peste din Marea Britanie vor fi sfatuite sa stea acasa in saptamanile urmatoare, a informat, duminica, secretarul.

Pandemia Covid 19. Vesti proaste de la premierul Boris Johnson: Urmeaza ce e mai rau in Marea Britanie

Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat joi seara ca pandemia de Covid-19 reprezinta cea mai grava criza de sanatate publica intr-o generatie si a avertizat Marea Britanie ca situatia se va inrautati in urmtoarele saptamani.

Ce masuri de limitare a epidemiei va lua Marea Britanie: anuntul facut de Boris Johnson

Premierul britanic a cerut cetatenilor sa renunte la calatoriile care nu sunt urgente si sa evite locurile aglomerate precum barurile si cluburile in contextul cresterii numarului de infectii in Marea Britanie, singura tara europeana care nu a luat pana acum masuri drastice de limitare a epidemiei desi a inregistrat peste 1. 500 de cazuri.

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, spre indignarea cetatenilor

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, in plina criza a coronavirusului. Decizia premierul Boris Johnson este intens criticata de cetateni, potrivit The Independent.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Epidemia va dura pana in primavara anului 2021 si ar putea duce la spitalizarea a aproape 8 milioane de oameni

Un document privind sanatatea publica din Anglia spune ca patru din cinci persoane ar putea contacta virusul COVID-19. Epidemia de coronavirus din Marea Britanie va dura pana in primavara anului viitor si.

Trump nu are coronavirus. Presedintele a restrictionat accesul in SUA si pentru Marea Britanie

Rezultatul testarii lui Donald Trump pentru COVID-19 este negativ, iar presedintele a anuntat sambata noi masuri pentru rezolvarea crizei sanitare, inclusiv extinderea interdictiei de calatorie pentru Marea Britanie si Irlanda.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Decesele s-au dublat in ultimele 24 de ore. Bilantul a atins 1,140 de pacienti diagnosticati si 21 de morti

Marea Britanie traverseaza o perioada de criza din cauza pandemiei de COVID-19. Numai in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 342 de noi imbolnaviri si alte 10 decese. De la izbucnirea.

Coronavirus: De ce Marea Britanie nu inchide scolile ca in alte tari?

Multe tari iau masuri dure pentru a impiedica raspandirea coronavirusului, inclusiv inchiderea scolilor, oprirea adunarilor in masa si restrictii severe de calatorie. Dar Marea Britanie a adoptat masuri de control relativ modeste, scrie BBC.

inca un caz de coronavirus in Bucuresti: Un tanar de 20 de ani, revenit din Marea Britanie. Bilantul la nivel national a ajuns la 82 de infectari

Pacientul 82 cu noul coronavirus este un tanar de 20 de ani din Bucuresti, revenit joi din Marea Britanie. Vineri, el a fost internat la Matei Bals acolo unde a si fost confirmat ca are COVID-19. La.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )