Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pandemia Covid 19. Vesti proaste de la premierul Boris Johnson: Urmeaza ce e mai rau in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid 19. Vesti proaste de la premierul Boris Johnson: Urmeaza ce e mai rau in Marea Britanie

Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat joi seara ca pandemia de Covid-19 reprezinta cea mai grava criza de sanatate publica intr-o generatie si a avertizat Marea Britanie ca situatia se va inrautati in urmtoarele saptamani. continuă pe Adevărul

Pandemia Covid 19. Primul deces in Grecia. Peste 400 de oameni de la bordul unui feribot, in carantina

Autoritatile din Grecia au anuntat joi primul deces cauzat de Covid-19. Este vorba despre un barbat in varsta de 66 de ani care a revenit, la finalul lunii februarie, dintr-un pelerinaj in Israel si Egipt.

Un renumit pneumolog si epidemiolog chinez spune ca pandemia Covid 19 s-ar putea incheia pana in iunie

Pandemia de coronavirus este probabil sa se incheie in iunie, a declarat joi reputatul pneumolog si epidemiolog chinez Zhong Nanshan, principalul consilier medical al guvernului chinez, citat de Reuters.

Pandemia de COVID-19 inchide Everestul. Escaladarea celui mai inalt munte din lume, interzisa sezonul acesta

Escaladarea muntelui Everest a fost interzisa sezonul acesta, dupa ce autoritatile din Nepal au inchis toate traseele din Himalaya, ca masura de preventie a raspandirii COVID-19.

Pandemia Covid-19. Autoritatile italiene inchid Aeroportul Ciampino din Roma

Aeroportul Ciampino din Roma, care opereaza in principal zborurile low cost, va fi inchis incepand de vineri ca urmare a epidemiei de coronavirus, in timp ce aeroportul Fiumicino, dedicat mai ales zborurilor internationale, isi va reduce activitatea de marti,17 martie, potrivit societatii Aeroporti di Roma ADR), citata joi de AFP.

Pandemia Covid 19. Europa, extrema urgenta

De la ora la ora, tot mai multe state europene raporteaza decese din cauza noului coronavirus si cresterea numarului de imbolnaviri. Situatia cea mai grava este in continuare in Italia, unde in ultimele 24 de ore au mai murit 196 de persone, dar situatia se agraveaza in Spania, Germania, Marea Britanie si state din vecinatatea Romaniei, dar si in statele nordice.

Pandemia Covid-19. China trimite experti in Italia. Donatii de la fondatorul Alibaba

In Italia urmeaza sa soseasca, astazi, experti si materiale din China, a anuntat Ministerul chinez al Afacerilor Externe, intr-un moment in care aceasta tara europeana se confrunta cu o crestere substantiala a numarului de contaminari, informeaza AFP.

Boris Johnson a decis! Alegerile locale din Anglia, amanate cu un an

Premierul britanic Boris Johnson a decis amanarea cu un an a alegerilor locale si municipale din Ang.

Sotia lui Justin Trudeau, diagnosticata cu COVID-19. Ce masuri a luat premierul Canadei

Pandemia a luat amploare si in Canada, astfel incat au ajuns sa fie diagnosticate cu Covid-19 si persoane din cadrul politic. Sotia premierului Justin Trudeau a fost diagnosticata cu coronavirus, acest lucru poate duce la o posibila infectare si a premierului. Sotia lui Justin Trudeau, diagnosticata cu COVID-19 Noua pandemie a dat o lovitura puternica .

Primele victime ale COVID 19 in Romania: hartia igienica, malaiul si faina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a recomandat cetatenilor romani care se afla in scop turistic sau tranziteaza Spania, Franta sau Germania, ca, in contextul evolutiilor epidemiei cu COVID-19 la nivel european, sa ia in considerare scurtarea sederii si revenirea de urgenta in Romania.

Inconstienta sau prostie. Fostul politist internat la Spitalul MAI, bomba cu COVID-19 dupa ce a mintit medicii

Un angajat ADP sector 4, fost politist infectat cu COVID-19, a fost internat aproape o saptamana la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala fara sa se stie ca este infectat cu COVID-19. Pe 2 martie, inainte cu o zi de internare, a impartit martisoare la peste 100 de colege, apoi a intrat in contact cu alte zeci de persoane, rude, personal medical si pacienti ai spitalului. El a ascuns medicilor ca a fost plecat in Israel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )