Libnet.ro
UNICEF

07:00

in Marea Britanie nu mai poate fi oprita raspandirea noului virus

România Liberă România Liberă,
in Marea Britanie nu mai poate fi oprita raspandirea noului virus

Raspandirea epidemiei noului coronavirus nu mai poate fi oprita in Marea Britanie, iar gestionarea a. continuă pe România Liberă

Pandemia Covid 19. Marea Britanie mobilizeaza 20.000 de militari in lupta impotriva noului coronavirus

Marea Britanie mobilizeaza 20. 000 de militari in cadrul luptei impotriva epidemiei noului coronavirus, a anuntat joi Ministerul britanic al Apararii, relateaza Reuters. Este vorba despre o dublare a trupelor deja plasate in stare de alerta in tara, care a anuntat 2. 626 de contaminari confirmate si 104 morti.

Scolile din Marea Britanie se inchid de vineri. Bilantul deceselor din Regat a ajuns la 104

Scolile din Marea Britanie se inchid incepand de vineri, intr-o incercare de a limita raspandirea noului coronavirus in arhipelag. Mai departe, pentru armonizarea socului economic provocat de COVID-19,.

Marea Britanie nu va inchide scolile pentru a preveni raspandirerea coronavirusului. Decizia premierului Boris Johnson a starnit un val de proteste

Guvernul Marii Britanii nu se aliniaza statelor care au decis inchiderea scolilor pentru a limita raspandirea noului coronavirus , spre nemultumirea multor britanici. Purtatorul de cuvant al primului ministru .

Marea Britanie inchide scolile pe termen nedefinit

Marea Britanie a ordonat, miercuri, inchiderea scolilor, unde invata milioane de copii, pe termen nedefinit, in urma criticilor privind reactia slaba la raspandirea coronavirusului.

Decizie fara precedent! Marea Britanie inchide toate scolile si gradinitele incepand de vineri

Dupa o perioada plina de critici vizavi de Marea Britanie, care a refuzat sa ia masuri drastice impotriva raspandirii noului coronavirus, se pare ca lucrurile s-au schimbat, potrivit deciziei autoritatilor de miercuri seara in care s-a decis inchiderea tuturor gradinitelo, colegiilor si scolilor. Cand va intra in vigoare masura de urgenta Decizia drastica urmeaza sa .

CORONAVIRUS |Persoanele peste 70 de ani, rugate de stea acasa pentru 4 luni, in Marea Britanie

Pentru a evita trasmiterea noului coronavirus, toate persoanele cu varsta de 70 de ani si peste din Marea Britanie vor fi sfatuite sa stea acasa in saptamanile urmatoare, a informat, duminica, secretarul.

Site-urile cu stiri false legate de raspandirea noului coronavirus vor fi blocate. Masuri de urgenta cu aplicabilitate directa

Presa care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus ar putea sa se supuna masurilor luate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglemantare in Comunicatii care merg pana la blocarea continutului, chiar daca administratorii platformelor online nu se afla sub jurisdictia nationala.

Supermarketurile din Marea Britanie iau masuri dure dupa ce oamenii s-au imbulzit la cumparaturi: Niciun cumparator nu mai are dreptul sa ia mai mult de trei produse de acelasi fel

Romania nu-i nici pe departe singura tara in care oamenii s-au imbulzit in supermarketuri sa-si faca provizii la debutul pandemiei de coronavirus. O situatie identica s-a petrecut in Marea Britanie, iar.

Marea Britanie anunta masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus

Marea Britanie adopta mai multe masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus, intre care se numara evitarea contactelor intre persoane si deplasarile care nu sunt necesare.

IN URMATOARELE SAPTAMANI: Marea Britanie va izola persoanele cu varste de peste 70 de ani

Marea Britanie va izola in urmatoarele saptamani persoanele cu varste de peste 70 de ani si va obliga toate persoanele diagnosticate cu coronavirus sa intre in carantina, a anuntat duminica guvernul, care intensifica masurile care au fost pana acum mai putin stricte comparativ cu restul Europei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,289 seconds )