Libnet.ro
UNICEF

13:30

Site-urile cu stiri false legate de raspandirea noului coronavirus vor fi blocate. Masuri de urgenta cu aplicabilitate directa

Adevărul Adevărul,
Site-urile cu stiri false legate de raspandirea noului coronavirus vor fi blocate. Masuri de urgenta cu aplicabilitate directa

Presa care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus ar putea sa se supuna masurilor luate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglemantare in Comunicatii care merg pana la blocarea continutului, chiar daca administratorii platformelor online nu se afla sub jurisdictia nationala. continuă pe Adevărul

Cum vor fi blocate site-urile care transmit stiri false despre coronavirus

Ministerul Afacerilor Interne a stabilit procedura prin care autoritatile vor bloca continutul presei care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus.

CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, in functie de evolutia situatiei legate de raspandirea noului coronavirus, se va lua o decizie in legatura cu posibilitate amanarii alegerilor.

Traseele rutiere prin care e permisa tranzitarea Ungariei si punctele de frontiera ce pot fi utilizate (FOTO)

Ungaria se numara printre statele care au decretat stare de urgenta din cauza pericolului mare reprezentat de raspandirea noului coronavirus. Masuri extraordinare au fost luate inclusiv la frontiere, pentru a.

Franta inchide restaurantele, cafenelele si magazinele din cauza noului coronavirus

Franta a decis sa inchida restaurantele, cafenelele si magazinele neesentiale din cauza noului coronavirus.

Trei pacienti vindecati de coronavirus vor fi externati de la Victor Babes

Trei pacienti infectati cu coronavirus vor fi externati sambata seara dupa ce acestia s-au vindecat, informeaza autoritatile.

Conflict la ASF din cauza noului coronavirus: Functionarii vor sa munceasca de acasa,dar se tem ca telemunca vine la pachet cu reduceri de salarii

Raspandirea cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus in Romania a generat panica dar si relatii conflictuale printre angajatii Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). O parte din angajatii.

MAE explica masurile exceptionale luate de mai multe state europene in lupta contra noului coronavirus. Lista deciziilor

Ministerul roman de Externe a prezentat masurile extraordinare luate de mai multe state europene in incercarea de a limita raspandirea noului coronavirus. Printre acestea se numara inchiderea unor puncte de.

CORONAVIRUS |Spania si Portugalia isi intrerup total activitatile de turism dintre ele

Spania si Portugalia isi suspenda activitatile din turism dintre ele incepand de luni, masurafiind necesara pentru a limita raspandirea noului coronavirus. in urmatoarele luni, nu va.

CORONAVIRUS |Noi restrictii in Romania: Evenimentele din spatii inchise, cu peste 50 de participanti, interzise

Romania a intrat oficial in scenariul III de raspuns la criza generata de raspandirea noului coronavirus, bilantul oficial al cazurilor de contaminare fiind de 102, la ora transmiterii acestei stiri. Astfel,.

CORONAVIRUS |Ungaria si-a inchis granitele din cauza pandemiei de COVID-19

Premierul Ungariei a anuntat inchiderea granitelor pentru toti cetatenii straini, in incercarea autoritatilor de a tine sub control raspandirea noului coronavirus. Cetatenii Ungariei mai pot intra in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )