Libnet.ro
UNICEF

18:46

Marea Britanie a mai vandut o cota din Lloyds

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie a mai vandut o cota din Lloyds

Ministerul britanic de Finante a obtinut inca 500 de milioane de lire sterline 779 milioane de dolari) din vanzarea unei participatii de 1% la Lloyds Banking Group Plc, reducandu-si astfel sub 20% participatia la cel mai mare creditor ipotecar din tara. continuă pe Ziarul Bursa

Mihnea Motoc, avizat favorabil pentru functia de ambasador in Marea Britanie

Mihnea Motoc a primit marti aviz favorabil din partea Comisiilor pentru politica externa ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie.

Proteste in Marea Britanie, la trei zile de la alegerile legislative. Oamenii acuza noul guvern conservator si politica de austeritate a lui David Cameron

La numai trei zile de la alegerile legislative din Marea Britanie, oamenii au protestat fata de noul guvern conservator si impotriva politicii de austeritate a premierului David Cameron. Cei mai multi dintre.

Mihnea Motoc, avizat favorabil pentru postul de ambasador in Marea Britanie

Diplomatul Mihnea Motoc a primit, marti, aviz favorabil din partea comisiilor de politica externa din Parlament pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, fiind inregistrate 20 de voturi favorabile si un vot impotriva,.

Mihnea Motoc, avizat pozitiv in postul de ambasador in Marea Britanie. Ce declaratii a facut demnitarul

Diplomatul Mihnea Motoc a declarat, marti, dupa ce a primit aviz favorabil din partea comisiilor de politica externa din Parlament pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, ca are sansa de a porni la drum cu un guvern aflat la inceput de mandat, informeaza Mediafax.

Marea Britanie: Premierul David Cameron exclude organizarea un alt referendum pe tema independentei in Scotia

Premierul britanic David Cameron a anuntat ca, in ciuda rezultatelor obtinute de nationalistii scotieni la alegerile din Marea Britanie, exclude organizarea unui alt referendum pe tema independentei.

Victoria lui Cameron in Marea Britanie aduce castiguri pe pietele europene

Bursele din Europa au crescut puternic vineri, in urma victoriei inregistrate de conservatorii premierului David Cameron in alegerile din Marea Britanie, desfasurate in ziua precedenta.

Germania, Marea Britanie si Turcia suspenda zborurile cu avioanele de tip Airbus A400M dupa accidentul din Sevilla

Germania, Marea Britanie si Turcia au suspendat, duminica, zborurile cu avioanele de tip Airbus A400, dupa prabusirea unui astfel de aparat langa aeroprotul din Sevilla, soldat cu cel putin patru persoane,.

Lira sterlina - la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni, fata de dolar

Lira sterlina a urcat, vineri, pana la cel mai ridicat curs din ultimele doua luni fata de dolar, inregistrand, totodata, cel mai important avans in randul valutelor majore, in urma alegerilor de joi, din Marea Britanie, in care conservatorii au obtinut o victorie surprinzatoare.

Un nou zgarie-nori va brazda cerul Manhattan-ului. Nordstrom Tower va fi cea mai inalta cladire din intreaga emisfera vestica

Panorama orasului New York se pregateste sa se imbogateasca cu inca un turn zgarie-nori. Noul proiect, Nordstrom Tower, va avea o inaltime de 547 de metri si va fi cea mai inalta constructie din.

VIDEO! Cel mai mare lac din America de Sud ascunde un templu incas sacru in apele sale

Localizat intre Bolivia si Peru, lacul Titicaca este unul dintre cele mai fascinante lacuri din intreaga lume. Este situat la o altitudine foarte inalta, la peste 3000 de metri deasupra nivelului marii, iar o vi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )