Libnet.ro
UNICEF

17:00

MAREA BRITANIE: Masuri de 1,25 miliadre de lire sterline pentru sprijinirea start-up-rilor si firmele din R and D

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Masuri de 1,25 miliadre de lire sterline pentru sprijinirea start-up-rilor si firmele din R and D

Ministrul britanic de Finante, Rishi Sunak, a anuntat luni ca pachetul de 1,25 miliarde de lire sterline include un fond de 500 de milioane de lire sterline pentru companiile cu crestere rapida si un sprijin separat in valoare totala de 750 de milioane de lire sterline pentru firmele implicate in cercetare si dezvoltare R and D). Primele plati vor incepe la mijlocul lunii mai. continuă pe Ziarul Bursa

Ajutor de 1,24 miliarde de lire pentru firmele mici si cele din domeniul cercetarii din Marea Britanie

Guvernul de la Londra va investi in unele din cele mai inovative start-up-uri din Marea Britanie, ca parte a pachetului de 1,25 miliarde de lire sterline menit sa sprijine afacerile afectate de pandemia de coronavirus Covid-19), transmit Reuters, BBC si Financial Times.

inca o tara pacalita: Marea Britanie a cumparat din China teste pentru coronavirus de 16 milioane de lire. Nu merg

Guvernantii britanici se dau de ceasul mortii sa recupereze 16 milioane de lire sterline, bani cu care au cumparat kit-uri de testare pentru coronavirus care s-au dovedit a fi ineficiente. Downing Street a achitat su.

Marea Britanie prelungeste cu cel putin trei saptamani masurile de izolare

Marea Britanie va prelungi cu cel putin trei saptamani masurile de izolare impuse de pandemia de coronavirus deoarece o relaxare a acestor masuri ar afecta sanatatea publica si economia, a anuntat joi ministrul de externe britanic, Dominic Raab.

BBC: Marea Britanie se pregateste sa testeze terapia cu plasma in Covid-19

Dupa Germania, Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie a cerut persoanelor care s-au vindecat de Covid-19 sa doneze plasma pentru a studia posibilitatea terapiei pentru bolnavii aflati in stare grava.

Marea Britanie, ingrijorata de al doilea val al coronavirusului

Marea Britanie trebuie sa fie sigura ca orice ridicare sau reducere a masurilor de distantare sociala nu duce la un al doilea val al focarului de coronavirus, a declarat luni un purtator de cuvant al premierului Boris Johnson, citat de Reuters.

CORONAVIRUS. Marea Britanie nu ia in calcul ridicarea restrictiilor de carantina. ingrijorari profunde legate de bilantul deceselor, al cincilea din lume la ora actuala

Marea Britanie nu ia in calcul ridicarea restrictiilor de carantina pe care le-a impus in urma cu patru saptamani, pentru a limita raspandirea COVID-19 avand in vedere ingrijorarile profunde.

O noua zi neagra pentru Marea Britanie: 888 decese in ultimele 24 de ore. Bilantul cazurilor fatale a ajuns la 15.464

Marea Britanie a inregistrat alte 888 de decese noi, in ultimele 24 de ore, provocate de coronavirus, a patra cea mai neagra zi din ultima saptamana, bilantul cazurilor fatale ajungand la 15. Pe de.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Peste 800 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore

Numarul deceselor din spitalele din Marea Britanie, provocate de pandemia de coronavirus, a crescut cu 847 in ultimele 24 de ore, ajungand asttfel la un bilant total de 14. 576 de morti, potrivit Ministerului.

Pandemia Covid-19. Franta si Marea Britanie cer explicatii Chinei. Raspunsul Beijingului

Marea Britanie a avertizat joi China ca va trebui sa raspunda unor intrebari dure legate de gestionarea crizei coronavirusului. China a facut apel vineri la unitate internationala dupa criticile formulate de presedintele francez Emmanuel Macron si de mai multe capitale occidentale privind gestionarea epidemiei de catre Beijing.

De la someri la sezonieri europeni, Marea Britanie se mobilizeaza pentru a salva fructele si legumele Un prim avion cu 180 de muncitori romani a aterizat la Londra

Pentru a salva salatele, sparanghelul si capsunile amenintate sa putrezeasca pe camp in lipsa mainii de lucru, Marea Britanie mobilizeaza tot ce poate, de la someri, studenti si . muncitorii sezonieri europeni, in ciuda Brexitului, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )