Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Medicii pusi la respect de mafia din Sistemul National de Sanatate

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: Medicii pusi la respect de mafia din Sistemul National de Sanatate

Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie NHS) este afectat din interior din cauza regulilor nescrise care interzic medicilor sa dezvaluie problemele sistemului britanic de asistenta medicala. Acest cod de tacere, asemanator stilului mafiot, este atat de puternic instituit, incat si cei mai recunoscuti doctori sunt constransi sa ascunda lipsurile NHS, desi aceasta ignoranta ar costa anual sute de vieti omenesti. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Medicii, pusi la respect de mafia din Sistemul National de Sanatate

Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie NHS) este afectat din interior din cauza regulilor nescrise care interzic medicilor sa dezvaluie problemele sistemului britanic de asistenta medicala. Acest cod de tacere, asemanator stilului mafiot, este atat de puternic instituit, incat si cei mai recunoscuti doctori sunt constransi sa ascunda lipsurile NHS, desi aceasta ignoranta ar costa anual sute de vieti omenesti.

Ion Jinga, ambasadorul Romaniei la Londra, prezinta Valorile romanesti in Marea Britanie: 6.000 de studenti romani, plus profesori si cercetatori. / Jinga anunta si o colaborare intre politistii romani si cei britanici

Ion Jinga, ambasadorul Romaniei la Londra, scrie, intr-un articol publicat in The Telegraph, despre cea de-a 6-a Conferinta a studentilor, profesorilor si cercetatorilor romani, gazduita sambata trecuta de Ambasada Romaniei in capitala Marii Britanii. Conferinta de anul acesta a avut ca tema 2014 - Valorile romanesti din Marea Britanie, tara in care se afla 6. 000 de studenti romani, plus profesori si cercetatori, potrivit lui Ion Jinga. Le-am spus participantilor la conferinta ca ei sunt ca un pod intre Romania si Marea Britanie si ca au sansa sa studieze sau sa lucreze la unele dintre cele mai bune universitati din lume. Le-am mai spus ca sper ca nu vor folosi aceasta sansa doar pentru ei, ci si pentru Marea Britanie si pentru Romania - tara de unde ei vin si unde sper ca se vor intoarce intr-o zi, scrie Ion Jinga in The Telegraph.

Doctorand in Marea Britanie, a vrut sa inceapa un adevarat razboi

Ucraineanul Pavlo Lapshyn, care a injunghiat mortal un pensionar musulman in Marea Britanie, vroia sa inceapa un razboi intre rase, conform The Telegraph. La doar cateva zile de la sosirea in Marea Britanie,.

Presa australiana: Invazia romanilor in Marea Britanie, o absurditate

Britanicii se asteapta la un numar imens de imigranti romani si bulgari incepand cu 2014, cand Marea Britanie va elimina restrictiile de pe piata muncii. Totusi, guvernul nostru considera ca temerile.

EDF construieste o centrala nucleara in Marea Britanie

Compania de utilitati Electricite de France SA EDF) va construi, in parteneriat cu Areva SA Franta), China General Nuclear Corp. si China National Nuclear Corp. , o noua centrala nucleara in Marea Britanie, prima din ultimii 18 ani, investitie care presupune 16 miliarde lire sterline 26 miliarde dolari).

O adolescenta din Marea Britanie cu un IQ mai mare decat al lui Einstein va deschide Balul Debutantelor de la Paris

Lauren Marbe, o adolescenta de 17 ani din Marea Britanie va deschide Balul Debutantelor de la Paris, potrivit Huffington Post. Marbe este fiica unui sofer de taxi si are coeficientul de inteligenta mai mare.

Editia 2014 a Turului Frantei va incepe in Marea Britanie

Editia 2014 a Turului Frantei va incepe in Anglia, anunta BBC. Ajunsa la editia cu numarul 101, Marea Bucla va include cinci etape de munte si un contratimp individual. Data inceperii competitiei a fost.

SCANDAL MONSTRU iN MAREA BRITANIE. Guvernul este acuzat ca a privatizat Posta la JUMATATE DE PRET

Compania nationala de posta din Marea Britaine, Royal Mail, a fost evaluata in aceasta vara de unele banci de investitii la pana la 5 miliarde lire sterline, cu 50% mai mult fata de valoarea rezultata in .

Romanii din Marea Britanie, ofensiva la atacurile de imagine

Un editorial din The Telegraph semnat de Ambasadorul Romaniei la Londra aduce in atentia publicului britanic potentialul dezvoltarii relatiilor dintre cetatenii romani aflati in Regat si britanici, precum si cel mai nou proiect de colaborare a fortele de politie din cele doua tari.

Marea Britanie: Printul George va primi cadou la botez o pajiste cu flori salbatice din Transilvania

Printul britanic George va primi cadou, cu ocazia botezului sau, o pajiste cu flori salbatice din Transilvania, a declarat contele Tibor Kalnoky, un prieten al bunicului sau, printul Charles, pentru agentia The Associated Press, preluata de site-ul greenfieldreport. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )