Libnet.ro
UNICEF

21:15

Marea Britanie: Numarul cazurilor de diabet in randul tinerilor, in crestere

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie: Numarul cazurilor de diabet in randul tinerilor, in crestere

Aproximativ unul din opt noi cazuri de diabet afecteaza persoanele cu varsta pana in 40 de ani din M. continuă pe România Liberă

Parlamentul din Marea Britanie ar putea fi convocat din nou, in ciuda suspendarii. Anuntul a fost facut chiar de un oficial guvernamental

Premierul Boris Johnson ar putea sa convoace din nou Parlamentul din Marea Britanie, in cazul in care instanta britanica suprema va decide ca activitatea legiuitorilor a fost suspendata ilegal, a afirmat un.

Marea Britanie: Suspendarea Parlamentului, analizata de Curtea Suprema

In Marea Britanie Curtea Suprema va analiza incepand de marti decizia premierului Boris Johnson de a suspenda activitatea parlamentului intr-o perioada politica cruciala dinaintea Brexitului, care ar urma sa se produca la 31 octombrie.

Marea Britanie condamna atacul din Arabia Saudita

Marea Britanie a condamnat atacul asupra Arabiei Saudite, declarand ca este un act grav si scandalos.

Marea Britanie si UE, discutii zilnice pe tema Brexit. Cum a decurs pranzul de lucru dintre Boris Johnson si Jean-Claude Juncker (VIDEO)

Discutiile intre oficialii din UE si Marea Britanie, referitoare la Brexit, vor avea loc zilnic, a anuntat Guvernul Regatului Unit dupa intalnirea dintre premierul Boris Johnson si Jean-Claude Juncker,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )