Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Avertisment impotriva hotilor, in limba romana, la un cunoscut hipermarket Trebuie sa credem ca toti romanii sunt hoti?

B1 B1,
Marea Britanie: Avertisment impotriva hotilor, in limba romana, la un cunoscut hipermarket Trebuie sa credem ca toti romanii sunt hoti?

In Marea Britanie, lantul de hipermarketuri Tesco a afisat un avertisment adresat hotilor din magazine, scris in limba romana. Marea Britanie: Avertisment impotriva hotilor, in limba. continuă pe B1

MAE: Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord s-a autosesizat in cazul avertismentului impotriva hotilor, in limba romana

Ministerul Afecerilor Externe MAE) au trasmis, luni, ca Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord s-a autosesizat in cazul mesajului impotriva hotilor, in limba romana, afisat i.

Avertisment in limba romana pentru hoti, intr-un magazin Tesco din Londra Ce reactii a provocat

Afise in limba romana cu un avertisment pentru hotii din magazine au fost puse intr-un magazin Tesco din Londra, situatia fiind semnalata de Iolanda Costide, o romanca stabilita in Marea Britanie.

Afis scandalos in limba romana, intr-un supermarket din Londra

Cunoscutul lant de hypermarketuri Tesco din Marea Britanie a afisat la unul din standuri un mesaj revoltator la adresa romanilor, chiar in limba noastra.

Ministerul de Externe reactioneaza in cazul afiselor in limba romana cu un avertisment pentru hoti dintr-un magazin din Londra si spune ca a fost sesizata si Politia

Ministerul Afacerilor Externe a reactionat luni in cazul afiselor in limba romana cu un avertisment pentru hotii din magazine puse intr-un magazin Tesco din Londra, spunand ca au fost facute demersuri langa conducerea companiei si pe langa autoritatile centrale si locale pentru inlaturarea afiselor si ca a fost sesizata si Politia.

Ce a aparut intr-un mare magazin din Anglia. Textul rusinos era scris in limba romana

Ce a aparut intr-un mare magazin din Anglia. Textul rusinos era scris in limba romana. Tesco, un cunoscutul lant de hypermarketuri din Anglia, a afisat la unul din standuri un mesaj revoltator la adresa cetatenilor romani, in limba lor materna. Anunt rusinos pentru toti Romanii din Anglia. Ce a scris un lant de magazine printre .

Afis scandalos in limba romana, intr-un supermarket din Londra. O romanca a reactionat imediat

Cunoscutul lant de hypermarketuri Tesco a afisat la unul din standuri un mesaj revoltator la adresa romanilor, in limba romana.

Marea Britanie planuieste un imprumut de 400 de miliarde de lire sterline. Cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial

Marea Britanie planuieste un plan colosal de imprumut, in valoare de 400 de miliarde de lire sterline, cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial, din pricina pandemiei de COVID-19. Detaliile vor.

Vaccinul anti-Covid de la Pfizer ar putea primi aprobare in Marea Britanie saptamana aceasta - The Telegraph

Marea Britanie ar putea aproba vaccinul PfizerBioNTech saptamana aceasta, chiar inainte ca Statele Unite sa il autorizeze, scrie duminica site-ul The Telegraph, citat de Reuters.

N-ai uitat nimic, Boris? Guvernul Marii Britanii a lansat un clip de promovare a masurilor pentru mediu din care lipseste chiar Marea Britanie (VIDEO)

Amestec de indignare si hohote de ras in randul englezilor, dupa ce Guvernul Johnson a lansat un clip de promovare a planului sau in 10 pasi pentru o Mare Britanie mai verde, din care lipseste chiar Marea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )