Libnet.ro
UNICEF

20:30

Marea Britanie pregateste un plan anti-coronavirus de anvergura. Cel mai rau scenariu posibil prevede 100.000 de decese

B1 B1,
Marea Britanie pregateste un plan anti-coronavirus de anvergura. Cel mai rau scenariu posibil prevede 100.000 de decese

Ministri Regatului Unit stabilesc masurile anti-coronavirus, iar cel mai rau scenariu pregatit la Whitehall prevede un bilant al deceselor de 100. 000, potrivit The Times. Premierul Boris Johnson va conduce o a. continuă pe B1

Coronavirus in lume: Primul deces in Marea Britanie Bilantul deceselor in Italia a crescut la 148

Bosnia si Africa de Sud au anuntat primul caz de infectie cu Covid 19, in timp ce in Iran bilantul persoanelor infectate a trecut de 3. 500, iar numarul persoanelor decedate a ajuns la 107. in China numarul deceselor a depasit 3. 000, iar in Italia si Iran au fost inchise scolile si universitatile. O masura similara a luat si India pentru capitala New Delhi, unde au fost inchise doar scolile primare. Totodata, Marea Britanie a anuntat primul deces, iar statele Washington, Florida si California au decretat stare de urgenta. 00: Rusia a ordonat dezinfectarea navelor care sosesc in porturi ruse de la Marea Neagra, datorita temerilor privind coronavirusul21. 30: Congresul american a aprobat alocarea a 8,3 miliarde de dolari pentru lupta impotriva coronavirusului 21. 20: Sesiunea plenara a Parlamentului European va fi tinuta la Bruxelles si nu la Strasbourg, asa cum era programata20. 45: Franta spune ca 7 persoane au murit in total din cauza coronavirusului, iar acum sunt confirmate 423 de cazuri, cu 138 mai multe fata de ziua de ieri. 05: Numarul cazurilor de coronavirus din statul New Yok s-a dublat, ajungand la 22, a anuntat guvernatorul Andrew Como. 19:32 Primul deces in Marea Britanie19. 10: Bilantul deceselor in Italia a crescut la 148, de la 107 miercuri. Numarul total al persoanelor infectate a ajuns la peste 3.

Meghan Markle s-a intors in Marea Britanie. Ce se intampla acum cu Printul Harry

Meghan Markle si printul Harry, s-au intors in Marea Britanie. Harry a avut o discutie destul de aprinsa cu regina, care a fost destul de suparata in ultimul timp. Unde si-au lasat cei doi copilul pe perioada in care au plecat? Meghan Markle s-a intors in Marea Britanie Ducesa de Sussex s-a intors recent in .

Situatie alarmanta in Europa: 41 de noi decese cauzate de coronavirus in Italia. Marea Britanie si Elvetia au inregistrat primii morti

Autoritatile italiene au declarat, joi seara, ca 3. 858 de persoane au fost infectate, iar 148 au murit pe fondul epidemiei de COVID-19. in acelasi timp, Marea Britanie si Elvetia au anuntat primele pierderi de vieti omenesti cauzate de coronavirus. in Franta, numarul mortilor a ajuns la sapte.

Primul deces provocat de coronavirus in Marea Britanie

Primul deces provocat de coronavirus a fost confirmat in Marea Britanie. Este vorba despre o femeie de 70 de ani.

AGENTIILE DE PRESA: Vanzarile Dacia in Marea Britanie au scazut cu peste 18% in februarie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 2,9% in februarie, la 79. 594 unitati, pe fondul unui declin de 7,4% al cumparatorilor individuali, a anuntat joi Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT), transmite Reuters.

Vanzarile Dacia au scazut in Marea Britanie cu peste 18% in februarie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 2,9% in februarie, la 79. 594 unitati, pe fondul unui declin de 7,4% al cumparatorilor individuali, a anuntat joi Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT).

Cel mai sangeros atac din Kabul, de la semnarea acordului de pace dintre SUA si talibani: Cel putin 27 de persoane decedate si alte 55 ranite

Oameni inarmati au descins la o ceremonie din capitala Kabul, vineri, omorand cel putin 27 de persoane, in cel mai sangeros atac din capitala Afganistanului de la momentul in care SUA ajungeau la un acord privind.

Bucurie mare pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman. Cel mai important eveniment

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, actorii din Sacrificiul: Alegerea, de pe Antena 1, au trait recent un moment unic, pe care artista l-a numit simplu: cel mai important eveniment. Cel mai important eveniment pentru Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman implinesc opt ani de relatie. Actrita care o interpreteaza pe Iris .

Cel mai batran pacient vindecat de coronavirus, externat sambata Tratat cu antivirale, remedii traditionale chinezesti si terapie cu plasma

Un barbat in varsta de 100 de ani s-a vindecat si a fost externat din spital sambata, dupa 13 zile de tratament pentru noul coronavirus, el devenind astfel cel mai in varsta pacient vindecat, relateaza agentia Xinhua, preluata de Agerpres.

Acest site te protejeaza de virusuri in cel mai enervant mod

Acest site ar putea fi cel mai util instrument din aceasta perioada prin care sa te poti proteja ceva mai bine de virusuri. Epidemia de coronavirus ne-a facut in ultima perioada ceva mai.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )