Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marea Britanie nu a produs aproape niciun autovehicul in luna aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie nu a produs aproape niciun autovehicul in luna aprilie

Acest randament a fost cel mai scazut de la al II-lea razboi mondial pana in prezent, arata un studiu al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile. Productia de autovehicule din Marea Britanie a scazut cu 99,7 % in aprilie, fata de aceeasi perioada de anul trecut, anunta BBCNews. com. continuă pe Ziarul Bursa

BORIS JOHNSON: Centrele comerciale si magazinele se redeschid in iunie in Marea Britanie

Marea Britanie va redeschide centre comerciale si magazine in luna iunie, in cadrul unei noi etape de relaxare a restrictiilor antiepidemice, a anuntat luni seara premierul Boris Johnson.

Boris Johnson a anuntat noi masuri de relaxare a restrictiilor in Marea Britanie

Premierul britanic a anuntat o noua relaxare a masurilor de restrictie impuse pentru limitarea raspandirii infectiei cu COVI-19 in Marea Britanie.

Redeschiderea scolilor din Anglia provoaca dezbateri aprinse in Marea Britanie. Sindicatele profesorale spun ca e prea devreme, iar parintii nu vor sa-si trimita copiii la clasa

Miscarea guvernului din Marea Britanie de a redeschide scolile din Anglia de luni, 1 iunie, a generat o dezbatere aprinsa in arhipelag, iar mai multe sindicate ale profesorilor avertizeaza ca ar putea fi prea.

Marea Britanie a inchis ambasada din Coreea de Nord

Marea Britanie a inchis temporar ambasada din Coreea de Nord si tot personalul diplomatic a parasit tara, a anuntat azi ambasadorul Colin Crooks.

Guvernul din Marea Britanie vrea sa redeschida scolile din 1 iunie, dar asteapta aprobarea oamenilor de stiinta

Guvernul din Marea Britanie spera ca va primi aprobarea oamenilor de stiinta pentru a le permite anumitor elevi sa revina la scoala, incepand cu 1 iunie, precum si pentru a gasi metode prin care contactul so.

Johnson: Marea Britanie va redeschide in iunie mii de magazine stradale si centre comerciale

Marea Britanie va redeschide in iunie mii de magazine stradale si centre comerciale, a declarat luni premierul Boris Johnson, stabilind un program pentru afaceri in cadrul masurilor de relaxare a restrictiilor legate de coronavirus, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )