Libnet.ro
UNICEF

10:15

Johnson: Marea Britanie va redeschide in iunie mii de magazine stradale si centre comerciale

Adevărul Adevărul,
Johnson: Marea Britanie va redeschide in iunie mii de magazine stradale si centre comerciale

Marea Britanie va redeschide in iunie mii de magazine stradale si centre comerciale, a declarat luni premierul Boris Johnson, stabilind un program pentru afaceri in cadrul masurilor de relaxare a restrictiilor legate de coronavirus, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

BORIS JOHNSON: Centrele comerciale si magazinele se redeschid in iunie in Marea Britanie

Marea Britanie va redeschide centre comerciale si magazine in luna iunie, in cadrul unei noi etape de relaxare a restrictiilor antiepidemice, a anuntat luni seara premierul Boris Johnson.

Marea Britanie va redeschide centrele comerciale si magazinele in luna iunie

Premierul Boris Johnson a anuntat ca Marea Britanie va redeschide centrele comerciale si magazinele in luna iunie, in cadrul unei noi etape de relaxare a restrictiilor antiepidemice.

CORONAVIRUS |Boris Johnson a anuntat redeschiderea graduala a scolilor din Marea Britanie, incepand cu 1 iunie

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat ca scolile din tara vor incepe sa se redeschida din 1 iunie. Decizia vine dupa saptamani intregi de negocieri si discutii intre guvernanti si liderii de.

Boris Johnson urmeaza sa reduca implicarea Huawei in dezvoltarea retelei 5G din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson intentioneaza sa reduca implicarea Huawei in dezvoltarea retelei 5G din Marea Britanie ca urmare a pandemiei cauzate de noul coronavirus, sustine The Telegraph.

Coronavirus |Marea Britanie vrea sa impuna carantina institutionalizata pentru toate persoanele care intra in tara din 8 iunie. Masura a atras numeroase critici

Marea Britanie doreste sa impuna o noua masura pentru a opri raspandirea coronavirusului. incepand cu data de 8 iunie, oamenii care sosesc in tara vor trebui sa petreaca 14 zile in carantina, dupa cum.

Marea Britanie va plasa in carantina calatorii veniti din strainatate, incepand din 8 iunie, pentru prevenirea transmiterii COVID-19

Marea Britanie va plasa in carantina calatorii care vor sosi din strainatate incepand din 8 iunie, a anuntat vineri ministrul de Interne Priti Patel, o masura despre care companiile aeriene au avertizat ca le va devasta sectorul, transmite Reuters.

COVID-19: Antrenamentele colective de fotbal au fost autorizate oficial in Marea Britanie

Antrenamentele colective au fost autorizate oficial in Marea Britanie, in contextul scaderii numarului de cazuri de COVID-19. Aceasta masura de relaxare a restrictiilor reprezinta ultima faza inaintea.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Ferma din Marea Britanie, cerere controversata pentru englezi: Trebuie sa vorbeasca fluent romana

O firma a postat site-ul proiectului guvernamental Culege pentru Marea Britanie un anunt controversat in care subliniaza ca cei interesati trebuie sa vorbeasca fluent bulgara sau romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )