Libnet.ro
UNICEF

14:15

Marea Britanie: Rata somajului, 4,5% in mai, cel mai mic nivel din ultimii 42 de ani

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Rata somajului, 4,5% in mai, cel mai mic nivel din ultimii 42 de ani

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 4,5% la sfarsitul lunii mai, fata de 4,6% in aprilie, inregistrand cel mai mic nivel din ultimii 42 de ani, a anuntat miercuri oficiul national de statistica, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Marea Britanie: O noua ancheta in SCANDALUL SANGELUI contaminat cu HIV si Hepatita C

Guvernul britanic a decis sa demareze o noua ancheta ce vizeaza uriasul scandal al sangelui contaminat, care a facut 2. 400 de morti in Marea Britanie, in urma unei petitii mai vechi a.

Coface: Insolventele din Marea Britanie vor creste cu aproape 9%

Sectoarele in care investitiile sunt cele mai costisitoare, precum procesarea metalelor, domeniul auto si cel al constructiilor, vor fi lovite cel mai puternic. Indiferent daca Brexit-ul va fi usor sau dur, atractivitatea tarii pentru investitori va fi afectata cu siguranta. in prezent, Marea Britanie este principala destinatie pentru FDI, in principal in sectoarele financiar, informational si de comunicatii, urmate de transporturi si logistica.

Negociatorul sef pentru Brexit, Michel Barnier:Curtea Europeana de Justitie ar trebui sa fie garantul final al drepturilor imigrantilor in Marea Britanie

Negociatorul principal al Uniunii Europene pentru Brexit , Michel Barnier, a declarat ca exista multe diferente opinie cu Marea Britanie in privinta drepturilor cetatenilor, inclusiv asupra rolului instantei UE, problema care trebuia sa fie solutionata inainte de inceperea discutiilor cu privire la o intelegere comerciala, relateaza Reuters. Potrivit lui Barnier, doar Curtea Europeana ar putea garanta aceleasi drepturi expatilor din Marea Britanie.

Marea Britanie trebuie sa accepte factura pentru Brexit

Michel Barnier, negociatorul sef al Brexit al UE, a declarat ca discutiile despre Brexit nu vor inregistra niciun progres daca Marea Britanie nu accepta ca o tranzactie pentru iesire implica o plata substantiala pentru bloc, potrivit The Financial Times.

Caz revoltator in Marea Britanie. O familie de romani a fost jefuita de doi conationali - VIDEO

Imagini revoltatoare cu doi romani din Marea Britanie care jefuiesc o familie de conationali au fost facute publice pe internet. Momentul in care doi talhari intra in casa peste o femeie si.

Sky News: Donald Trump ar urma sa efectueze o vizita in Marea Britanie, anul viitor

Presedintele american Donald Trump ar urma sa viziteze Marea Britanie in anul 2018. Cu toate acestea, liderul de la Washington ar urma sa efectueze o vizita neoficiala inainte de aceasta data.

Donald Trump va merge abia la anul in Marea Britanie

Donald Trump va vizita Marea Britanie anul viitor a declarat marti un inalt functionar guvernamental pentru Sky News, infirmand asteptarile ca presedintele SUA va merge la Londra anul acesta, potrivit Reuters.

Vizita de stat a presedintelui Donald Trump in Marea Britanie ar urma sa aiba loc anul viitor

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, ar urma sa efectueze anul viitor o vizita de stat extrem de controversata in Marea Britanie, dupa ce a acceptat din luna ianuarie invitatia reginei Elisabeta a II-a, potrivit jurnalistilor BBC.

Parlamentul European, nemultumit de oferta facuta de Marea Britanie cetatenilor UE dupa Brexit

Oferta facuta de premierul britanic, Theresa May, cetatenilor UE in Marea Britanie dupa Brexit a fost descrisa de negociatorul Parlamentului European pentru Brexit, ca fiind mult sub ceea ce au.

Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari ieri, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, transmit agentiile AFP si DPA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )