Libnet.ro
UNICEF

14:30

Parlamentul European, nemultumit de oferta facuta de Marea Britanie cetatenilor UE dupa Brexit

Antena3 Antena3,
Parlamentul European, nemultumit de oferta facuta de Marea Britanie cetatenilor UE dupa Brexit

Oferta facuta de premierul britanic, Theresa May, cetatenilor UE in Marea Britanie dupa Brexit a fost descrisa de negociatorul Parlamentului European pentru Brexit, ca fiind mult sub ceea ce au. continuă pe Antena3

Parlamentul European: Oferta facuta de premierul britanic cetatenilor UE dupa Brexit este insuficienta

Oferta facuta de premierul britanic Theresa May cetatenilor europeni din Marea Britanie, pentru statut de cetatean stabilit dupa Brexit, a fost descrisa drept mult prea putin fata de ce au dreptul cetatenii, a declarat seful echipei de negociere a Parlamentului European, Guy Verhofstadt si liderii a patru dintre principalele grupuri politice din PE, relateaza BBC News.

Parlamentul European a aprobat infiintarea unei comisii speciale, dedicata combaterii terorismului

Infiintarea unei comisii pentru combaterea terorismului a fost aprobata, joi, de Parlamentul European. Aceasta va analiza modalitatile prin care statele membre ale Uniunii Europene pot imbunatati schimbul de informatii intre autoritati, in lupta impotriva terorismului si pentru asigurarea securitatii cetatenilor.

Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari ieri, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, transmit agentiile AFP si DPA.

VIDEO Donald Trump promite ca SUA vor incheia foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari sambata, in timpul unei intrevederi cu premierul britanic Theresa May, ca tara sa va incheia foarte, foarte repede un acord comercial cu Marea Britanie, informeaza agentiile AFP si DPA, citate de Agerpres.

Donald Trump se asteapta ca un acord comercial cu Marea Britanie sa fie semnat cat mai curand

Presedintele american, Donald Trump, a declarat ca se asteapta sa ajunga la un acord comercial cu Marea Britanie cat mai curand si a confirmat de asemenea vizita sa la Londra, in urma unor discutii cu premierul britanic, Theresa May, la summitul G20, informeaza CNN News.

Politistii din Marea Britanie au arestat un tanar de 19 ani in legatura cu atentatul de la Manchester

Politia din Marea Britanie a arestat, vineri, un tanar de 19 ani pe un aeroport din nordul statului insular, in legatura cu atentatul sinucigas din mai de la Manchester soldat cu 22 de morti.

Theresa May CONVINSA ca Marea Britanie va da dovada de CURAJ pe scena globala si dupa Brexit

Premierul britanic se afla la Hamburg, invitata sa participe la summitul grupului celor mai mari 20 de economii din lume G20). Theresa May a declarat ca Marea Britanie va fi in continuare un jucator.

Parlamentul European: Gadgeturile si electrocasnicele sa fie fabricate sa dureze mai mult, fara defectiuni programate

Parlamentul European propune masuri care ar putea sa aiba efecte si asupra firmelor mici si mijlocii din statele Uniunii Europene, cum sunt atelierele de depanare si magazinele de gadgeturi: producatorii sa fie determinati sa fabrice electronice si electrocasnice mai durabile, iar statele membre sa stimuleze vanzarea acestor aparate second hand, precum si reparatiile, pentru o utilizare mai indelungata.

Marea Britanie: Firmele de servicii financiare trebuie sa-si aleaga liber sediul dupa Brexit

Autoritatile nu ar trebui sa dicteze unde sunt situate firmele de servicii financiare dupa Brexit, a afirmat ieri Andrew Bailey, directorul general al Autoritatii de Reglementare a Pietelor Financiare din Marea Britanie FCA), la o conferinta organizata de Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,311 seconds )