Libnet.ro
UNICEF

15:15

Marea Britanie, in recesiune tehnica. Economia a inregistrat o scadere de 20,4%, din cauza crizei COVID-19

B1 B1,
Marea Britanie, in recesiune tehnica. Economia a inregistrat o scadere de 20,4%, din cauza crizei COVID-19

Potrivit datelorOficiului pentru Statistica Nationala, economia Marii Britanii a inregistrat o scadere de 20,4% in cel de-al doilea trimestru din 2020, fata de trimestrul anterior, din pricina impactului pr. continuă pe B1

Marea Britanie, cea mai grava recesiune din Europa: Cadere economica record de 20,4%, in trimestrul doi

Marea Britanie este grav locita de criza financiara generata de epidemia de coronavirus. Potrivit datelor Biroului national pentru statistici, Londra se pregateste de cea mai gravp recesiune inregistrata.

Criza coronavirusului: Cadere record a PIB-ului in Marea Britanie, care sufera cea mai grava recesiune din Europa

Marea Britanie, lovita de criza coronavirusului, a suferit in trimestrul doi o cadere economica record de 20,4% si, in primele sase luni ale anului, cea mai grava recesiune inregistrata vreodata, scrie AFP.

Belarus. Lukasenko spune ca protestele au fost orchestrate din Polonia, Marea Britanie si Cehia

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a declarat, luni, ca protestele de noaptea trecuta au fost orchestrate din Polonia, Marea Britanie si Cehia, relateaza Tass, citand agentia BeITA. Am descoperit apeluri din strainatate. Au fost apeluri din Polonia, Marea Britanie si Cehia pentru a se controla: ei nu inteleg ce fac si sunt usor de controlat, a afirmat Lukasenko referitor la protestatari si la presupusele influente din afara tarii.

Marea Britanie numeste un nou comandant pentru a pune capat migratiei ilegale in zona Canalului Manecii

Marea Britanie a numit duminica un comandant care sa conduca eforturile de zadarnicire a traversarilor ilegale ale Canalului Manecii la bordul unor ambarcatiuni de mici dimensiuni, ceea ce presupune crearea unui nou rol dupa cresterea numarului de sosiri ale imigrantilor pe coasta sudica a Angliei.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )