Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Sute de pasageri blocati si zeci de proprietati afectate in urma inundatiilor

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie: Sute de pasageri blocati si zeci de proprietati afectate in urma inundatiilor

Sute de pasageri ai unui tren au ramas blocati in sudul Marii Britanii din cauza unei alunecari de t. continuă pe România Liberă

ALERTA: Sute de PASAGERI blocati in TREN din cauza unei alunecari de teren!

Sute de pasageri ai unui tren au ramas blocati din cauza unei alunecari de teren, iar un elicopter militar a intervenit dupa ce un rau a iesit din matca in urma ploilor torentiale ce au provocat probleme in mai.

MAREA BRITANIE: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor, din mai 2008

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada februarie - aprilie 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate astazi de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Organizatiile civice pro-UE din Marea Britanie vor organiza un mars anti-Brexit pe 20 iulie

Organizatiile civice pro-europene din Marea Britanie au anuntat ca vor organiza pe 20 iulie, la Londra, un mars pentru schimbare impotriva iesirii tarii din Uniunea Europeana, scrie Mediafax, citand Reuters.

Marea Britanie: Fondatorul WikiLeaks va fi extradat in SUA

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, va fi extradat in SUA, a anuntat joi Sajid Javid, ministrul de Externe din Marea Britanie, potrivit Agerpres. Exista din partea SUA o cerere de extradare, care se va afla.

DACA NU VA PLATI SUMA PREVAZUTA IN ACORDUL BREXIT Marea Britanie nu va fi in default

Marea Britanie nu va fi in default daca nu va plati Uniunii Europene suma de 39 de miliarde de lire sterline promisa de Londra in negocierea acordului pentru Brexit, au apreciat agentiile de rating, cu toate ca juristii avertizeaza ca acest lucru ar fi extrem de daunator, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )