Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marea Britanie a trimis trupe la aeroportul Gatwick, unde traficul a fost complet blocat din cauza dronelor

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie a trimis trupe la aeroportul Gatwick, unde traficul a fost complet blocat din cauza dronelor

Marea Britanie a trimis joi trupe la aeroportul Gatwick de langa Londra, al doilea ca marime din tara, din cauza unei incercari fara precedent de blocare a traficului in apropierea Craciunului, cu ajutorul unor drone mari care au dus la anularea tuturor zborurilor, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Un cunoscut interlop din Buzau, dat in urmarire internationala, a fost arestat in Marea Britanie si urmeaza sa fie extradat

Un cunoscut interlop din Buzau a fost arestat in Marea Britanie si urmeaza sa fie extradat in Romania, unde are de executat o pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare. Flauden Macelaru era dat in.

Romani blocati pe aeroportul Gatwick din Marea Britanie din cauza unor drone

Zeci de romani sunt blocati pe cel de-al doilea cel mai mare aeroport din Marea Britanie. Oamenii ar fi trebuit sa urce cu mai bine de 4 ore in urma la bordul unui avion WizzAir cu destinatia Bucuresti, dar aeroportul Gatwick a fost inchis dupa ce mai multe drone au fost observate in apropierea unei piste.

Zeci de romani, blocati pe aeroportul Gatwick din Londra din cauza unor drone observate langa o pista

Zeci de romani sunt blocati pe cel de-al doilea cel mai mare aeroport din Marea Britanie. Oamenii ar fi trebuit sa urce cu mai bine de 4 ore in urma la bordul unui avion WizzAir cu destinatia.

Zborurile a MII de pasageri de pe Aeroportul Gatwick din Londra au fost afectate de UN NOU incident cu o drona

Zborurile pe aeroportul Gatwick au fost din nou suspendate, vineri dupa-amiaza, in urma semnalarii prezentei unei noi drone, relateaza BBC. Prin urmare, un numar de 11 aeronave care trebuiau sa aterizeze pe.

Haos pe aeroportul Gatwick din Londra. Suspenda mai multe zboruri dupa ce au fost depistate drone zburand deasupra pistelor

Aeroportul Gatwick a sfatuit calatorii sa verifice situatia zborurilor joi dupa ce au fost depistate mai multe drone zburand deasupra aeroportului, lucru care a dus la suspendarea mai multor zboruri, scrie The.

Iohannis si-a creat pretextul de a participa la sedinta de Guvern: i-a cerut premierului sa puna pe agenda tema romanilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila, printr-o scrisoare deschisa, sa introduca pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Guvern subiectului cetatenilor romani din Marea Britanie, in contextul BREXIT. Daca Viorica Dancila da curs cerintei presedintelui, Klaus Iohannis ar putea lua parte la urmatoarea sedinta de guvern, invocand faptul ca se dezbate o tema de politica externa, acolo unde el este titular.

Cu un BREXIT fara acord la orizont, productia de masini din Marea Britanie s-a prabusit cu 20%

Productia de masini a scazut cu 20% in Marea Britanie, in luna noiembrie, in contextul in care un Brexit fara niciun acord intre arhipelag si Uniunea Europeana pare tot mai probabil, anunta The.

SUA si Marea Britanie acuza China pentru o campanie sustinuta de atacuri cibernetice ce vizeaza 12 tari

Statele Unite si Marea Britanie au facut un pas fara precedent in a acuza doi hackeri cu legaturi in guvernul chinez de organizarea unei campanii sustinute in domeniul cibernetic, concentrata pe furtul de proprietate intelectuala si comerciala, relateaza The Guardian.

SUA si Marea Britanie acuza China de campania sustinuta de atacuri cibernetice ce vizeaza 12 tari

Statele Unite si Marea Britanie au facut un pas fara precedent, acuzand doi hackeri cu legaturi in guvernul chinez de organizarea unei campanii sustinute in domeniul cibernetic, concentrata pe furtul de proprietate intelectuala si comerciala, relateaza The Guardian.

Vladimir Putin le explica politicienilor din Marea Britanie si SUA ce este democratia

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat, joi, clasele politice din Marea Britanie si SUA de lipsa de respect fata de opinia publica, prin faptul ca au pus la indoiala referendumul cu privire la Brexit, respectiv alegerea lui Donald Trump ca presedinte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )