Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin le explica politicienilor din Marea Britanie si SUA ce este democratia

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin le explica politicienilor din Marea Britanie si SUA ce este democratia

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat, joi, clasele politice din Marea Britanie si SUA de lipsa de respect fata de opinia publica, prin faptul ca au pus la indoiala referendumul cu privire la Brexit, respectiv alegerea lui Donald Trump ca presedinte. continuă pe Hotnews

Premierul din Marea Britanie a facut anuntul mult asteptat! Theresa May: Votul pentru acordul Brexit va fi dat in saptamana care incepe pe 14 ianuarie

Theresa May, premierul din Marea Britanie, a declarat, marti, in Parlamentul din arhipelag, ca acordul privind Brexitul convenit cu Uniunea Europeana va fi votat de parlamentari luna viitoare, in saptamana care.

Elevi din Marea Britanie vor fi nvatati ca si baietii pot avea menstruatie

Elevii din Marea Britanie vor fi invatati la cursurile de educatie sexuala ca si baietii pot avea menstruatie, ceea ce reprezinta o victorie a activistilor pentru drepturile persoanelor transsexuale, scrie The Telegraph.

Elevii din Marea Britanie vor fi nvatati ca si baietii pot avea menstruatie

Elevii din Marea Britanie vor fi invatati la cursurile de educatie sexuala ca si baietii pot avea menstruatie, ceea ce reprezinta o victorie a activistilor pentru drepturile persoanelor transsexuale, scrie The Telegraph. Guvernul considera ca scolile sunt libere sa stabileasca modul in care trateaza la cursuri subiecte care tin de comunitatea LGBT.

Ciamba: Romanii din Marea Britanie vor fi protejati

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, a declarat. joi, la Punctul de intalnire, ca romanii care lucreaza legal in Marea Britanie nu vor avea niciun fel de problema dupa.

Iohannis i cere lui Dancila sa introduca pe ordinea de zi a sedintei de guvern subiectul romnilor din Marea Britanie. Presedintele i-a transmis o noua scrisoare premierului

Presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului.

Romani blocati pe aeroportul Gatwick din Marea Britanie din cauza unor drone

Zeci de romani sunt blocati pe cel de-al doilea cel mai mare aeroport din Marea Britanie. Oamenii ar fi trebuit sa urce cu mai bine de 4 ore in urma la bordul unui avion WizzAir cu destinatia Bucuresti, dar aeroportul Gatwick a fost inchis dupa ce mai multe drone au fost observate in apropierea unei piste.

Iohannis si-a creat pretextul de a participa la sedinta de Guvern: i-a cerut premierului sa puna pe agenda tema romanilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila, printr-o scrisoare deschisa, sa introduca pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Guvern subiectului cetatenilor romani din Marea Britanie, in contextul BREXIT. Daca Viorica Dancila da curs cerintei presedintelui, Klaus Iohannis ar putea lua parte la urmatoarea sedinta de guvern, invocand faptul ca se dezbate o tema de politica externa, acolo unde el este titular.

Marea Britanie va accepta imigranti necalificati din tarile UE pna n 2025

Zeci de mii de imigranti necalificati din tarile Uniunii Europene vor putea lucra in Marea Britanie pana cel putin in anul 2025, a anuntat Guvernul britanic, conform Sky News, citeaza Mediafax.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa munceasca in Marea Britanie

Zeci de mii de imigranti necalificati din tarile Uniunii Europene vor putea lucra in Marea Britanie pana cel putin in anul 2025, anunta Guvernul Marii Britanii. Un proiect de lege privind imigratia va fi.

Un cunoscut interlop din Buzau, dat in urmarire internationala, a fost arestat in Marea Britanie si urmeaza sa fie extradat

Un cunoscut interlop din Buzau a fost arestat in Marea Britanie si urmeaza sa fie extradat in Romania, unde are de executat o pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare. Flauden Macelaru era dat in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )