Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marea Britanie: Ce urmeaza dupa ce parlamentul a respins pentru a doua oara acordul privind Brexit

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: Ce urmeaza dupa ce parlamentul a respins pentru a doua oara acordul privind Brexit

Parlamentarii britanici urmeaza sa voteze azi daca vor dori iesirea Marii Britanii din UE fara o intelegere pe 29 martie iar daca si aceasta varianta va fi respinsa, un al treilea vot este asteptat maine, cand deputatii vor decide daca sprijina intarzierea procesului. continuă pe Adevărul

Marea Britanie. Ce urmeaza dupa ce parlamentul a respins pentru a doua oara acordul privind Brexit

Parlamentarii britanici urmeaza sa voteze azi daca vor dori iesirea Marii Britanii din UE fara o intelegere pe 29 martie iar daca si aceasta varianta va fi respinsa, un al treilea vot este asteptat maine, cand deputatii vor decide daca sprijina intarzierea procesului.

Vot decisiv in Parlamentul britanic: Accepta Marea Britanie un Brexit fara acord sau nu?

Parlamentul din Marea Britanie va decide miercuri daca accepta sau nu o retragere fara acord din Uniunea Europeana, transmite EFE preluata de Agerpres. Votul parlamentarilor vine pe fondul infrangerii.

Boeing 737 MAX 8, interzis la zbor in Marea Britanie, Franta si Germania. Ce companie opereaza avionul cu probleme la Bucuresti

Prapastia in care Boeing 737 MAX 8 se prabuseste in ultima vreme se adanceste. Ieri, Marea Britanie, Franta si Germania au anuntat ca au interzis avioanele Boeing 737 MAX 8 in spatiul sau aerian. Asta in timp ce, dupa Indonezia, China, Insulele Cayman si Etiopia au anuntat ca au suspendat operarea zborurilor cu avioane Boeing 737 MAX 8 si Australia si Singapore.

Roman condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie, dupa ce a omorat in bataie o englezoaica. Oribila crima a avut loc in aprilie 2018, in apropierea unui centru comercial din Thurrock,.

Florin are 32 de ani si se afla in Marea Britanie. Trebuia sa ajunga acasa, insa a facut o mica oprire. A coborat intr-o statie si a omorat cu sange rece o femeie. Motivul e halucinant

Florin Ion a ingrozit Marea Britanie. in varsta de 32 de ani, romanul a omorat in bataie o englezoaica. A primit inchisoare pe viata, cu posibilitatea eliberarii conditionate dupa 18 ani. Barbatul a.

Mare atentie pentru soferii cu masini aduse din Marea Britanie! Registrul Auto Roman a facut un anunt important

Mare atentie pentru soferii cu masini aduse din Marea Britanie! Registrul Auto Roman a facut un anunt important. Citeste mai mult pespynews. ro .

Marea Britanie va elimina tarifele de import pentru o serie de bunuri

Marea Britanie a anuntat astazi ca va elimina tarifele de import pentru o serie de bunuri si nu va efectua controale la granita dintre Irlanda si Irlanda de Nord, in eventualitatea unui Brexit fara acord, transmite Reuters.

Marea Britanie va elimina tarifele de import pentru o serie de bunuri

Marea Britanie a anuntat astazi ca va elimina tarifele de import pentru o serie de bunuri si nu va efectua controale la granita dintre Irlanda si Irlanda de Nord, in eventualitatea unui Brexit fara acord, transmite Reuters.

Ce promite Marea Britanie Irlandei in caz de Brexit fara acord

Marea Britanie a anuntat miercuri ca va elimina tarifele de import pentru o serie de bunuri si nu va efectua controale la granita dintre Irlanda si Irlanda de Nord, in eventualitatea unui Brexit fara acord, scrie Reuters.

DJ Wanda a fost admisa la cea mai prestigioasa Academie de tatuaje din Marea Britanie

DJ Wanda revine pe bancile scolii, de aceasta data pentru a se perfectiona in arta tatuajului. Indragita vedeta, care locuieste de cateva luni in Londra, a fost admisa la prestigioasa UK Official Tatoo Academy, din Essex, si intentioneaza sa deschida propriul salon de tatuaje si in capitala Marii Britanii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )