Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie vaccineaza in medie 140 de persoane pe minut

B1 B1,
Marea Britanie vaccineaza in medie 140 de persoane pe minut

Nadhim Zahawi, ministrul responsabil cu campania de vaccinare, a precizat, luni, ca Marea Britanie vaccineaza in medie 140 de persoane pe minut impotriva COVID-19, relateaza Reuters, citat de. continuă pe B1

Marea Brianie vaccineaza in medie 140 de persoane pe minut

Nadhim Zahawi, ministrul responsabil cu campania de vaccinare, a precizat, luni, ca Marea Britanie vaccineaza in medie 140 de persoane pe minut impotriva COVID-19, relateaza Reuters, citat de.

Ce se intampla cu virusul covid-19 in Marea Britanie. Vestea neasteptata, englezii au facut anuntul

Marea Britanie ar putea castiga lupta cu noul coronavirus. Asta dupa ce infectiile zilnice din Marea Britanie au scazut cu 7% intr-o saptamana. Potrivit cifrelor, cazurile au scazut in fiecare grupa de varsta, cu exceptia celor de peste 80 de ani. Ce se intampla cu virusul Covid-19 in Marea Britanie Marea Britanie intoarce valul asupra .

Coronavirus: Marea Britanie isi extinde campania de vaccinare

Marea Britanie si-a extins luni campania sa de vaccinare impotriva coronavirusului la persoanele in varsta peste 70 de ani, in momentul intrarii in vigoare a carantinei impuse tuturor noilor veniti pentru a incerca sa evite importul unor noi tulpini, noteaza AFP, citata de Agerpres. Lovita de o noua tulpina a coronavirusului care poate fi cu 70% mai contagioasa potrivit autoritatilor sanitare, Marea Britanie deplange cel mai grav bilant din Europa cu peste 89. 000 de morti.

CORONAVIRUS |Campania de vaccinare, extinsa in Marea Britanie

Luni, Marea Britanie si-a extins campania de vaccinare impotriva noului coronavirus la persoanele in varsta de peste 70 de ani, in momentul intrarii in vigoare a carantinei impuse tuturor noilor veniti pentru a .

Marea Britanie isi extinde campania de vaccinare

Marea Britanie si-a extins astazi campania sa de vaccinare impotriva coronavirusului la persoanele in varsta peste 70 de ani, in momentul intrarii in vigoare a carantinei impuse tuturor noilor veniti pentru a incerca sa evite importul unor noi tulpini, noteaza AFP.

Sunt eficiente vaccinurile impotriva noilor tulpini ale coronavirusului din Marea Britanie si Africa? Ce spun cei de la Pfizer- BioNtech

Vaccinul anti-COVID-19 produs de Pfizer si BioNTech functioneaza impotriva mutatiilor aparute la cele doua variante de coronavirus detectate initial in Marea Britanie si Africa de Sud, dupa cum au indicat.

Marea Britanie a anuntat ca va gazdui Summitul G7 in luna iunie in Cornwell

Marea Britanie intentioneaza sa gazduiasca urmatorul summit G7 in perioada 11-13 iunie, care va fi primul de la inceputul pandemiei si dupa preluarea mandatului in SUA de catre presedintele Joe Biden, conform unui anunt de sambata al guvernului britanic, transmite AFP.

Danemarca a inregistrat 256 de cazuri de infectare cu tulpina de SARS-CoV-2 descoperita in Marea Britanie

Danemarca a inregistrat 256 de cazuri de infectare cu B177, o tulpina a coronavirusului mai contagioasa, descoperita initial in Marea Britanie, au anuntat autoritatile sanitare daneze, potrivit Reuters.

Marea Britanie impune obligativitatea carantinei pentru toti calatorii care vin din strainatate

Marea Britanie a anuntat vineri ca va impune incepand de luni, pe langa obligativitatea prezentarii unui test negativ COVID-19, si respectarea unei perioade de carantina in cazul tuturor calatorilor care sosesc din strainatate, punand capat exceptiilor acordate anumitor tari, cu scopul de a evita contaminarea cu noile variante ale virusului, informeaza AFP.

Peste un milion de imigranti au parasit Marea Britanie in perioada pandemiei

Pandemia de COVID-19 a determinat un exod al imigrantilor din Marea Britanie in ceea ce pare a fi cea mai dramatica scadere a populatiei de la cel de-al Doilea Razboi Mondial incoace, potrivit unei analize statistice a datelor oficiale, relateaza Financial Times.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )