Libnet.ro
UNICEF

20:00

Marea Britanie vrea sa testeze 100.000 de oameni la intamplare pentru a masura raspandirea noului coronavirus

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie vrea sa testeze 100.000 de oameni la intamplare pentru a masura raspandirea noului coronavirus

Marea Britanie vrea sa testeze 100. 000 de oameni la intamplare pentru a masura raspandirea noului coronavirusMarea Britanie preconizeaza sa procedeze la testarea privind noul coronavirus a 100. 000 de persoane alese la intamplare, in cadrul unui efort de a intelege mai bine rata infectarii, inainte de a relaxa restrictiile impuse in vederea evitarii raspandirii bolii, a anuntat joi Guvernul, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Marea Britanie vrea sa testeze 100.000 de oameni pentru COVID-19, alesi aleatoriu, inainte de ridicarea restrictiilor

Marea Britanie are in vedere testarea pentru COVID-19 a unui grup ales la intamplare, format din 100. 000 de persoane, pentru a avea o imagine mai clara asupra modului de raspandire a virusului, inainte de a lua de.

Coronavirus: Marea Britanie ar urma sa testeze 100.000 de persoane inainte de a slabi restrictiile

Marea Britanie intentioneaza sa testeze un grup ales la intamplare de 100. 000 de persoane pentru COVID-19, ca parte a eforturilor sale de a intelege mai bine modul de raspandire a virusului inainte de a slabi restrictiile impuse populatiei, a declarat joi ministrul sanatatii, potrivit Reuters, potrivit Mediafax.

Coronavirus in lume: Marea Britanie elimina TVA-ul pentru publicatiile online

Marea Britanie va inceta sa aplice taxa pe valoare adaugata TVA) la publicatiile online incepand de vineri, cu sapte luni inaintea calendarului anuntat, pentru a stimula lectura pe internet a ziarelor si a eBook-urilor in perioada in care populatia este izolata la domiciliu, a anuntat ministrul britanic de Finante, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Romanca intoarsa din Marea Britanie, introdusa ilegal in carantina: Mi se rupe inima ca nu pot ajunge sa-mi vad tatal in ultimele clipe

Anca Robert este o romanca proaspat intoarsa din Marea Britanie. Femeia se plange ca a fost introdusa ilegal in carantina dupa ce a sosit la Bucuresti. Astfel, ea sustine ca autoritatile au incalcat Ordinul 6222020 privind regimul de carantina pentru cei care au conditii sa parcurga respectiva perioada acasa.

Barurile din Marea Britanie s-ar putea redeschide sub o singura conditie: limitarea alcoolului

Barurile din Marea Britanie s-ar putea redeschide sub o singura conditie: limitarea alcoolului la maxim 2-3 pahare de bere pentru o persoana.

Coronavirus Marea Britanie: 586 de noi decese in spitale; nu se intrevede o relaxare a restrictiilor

Inca 586 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit in ultimele 24 de ore in spitalele din Marea Britanie, a anuntat marti ministrul britanic al sanatatii Matt Hancock, bilantul oficial al deceselor provocate de Covid-19 in aceasta tara ajungand la 21. 678, in timp ce guvernul de la Londra anunta ca cel putin deocamdata nu are in vedere o relaxare a masurilor de izolare.

Brexit: Negocierile UE cu Marea Britanie pe tema unui acord comercial post-Brexit, in impas

Negocierile Uniunii Europene cu Marea Britanie pe tema unui eventual acord comercial post-Brexit sunt in impas din cauza disensiunilor si a crizei pandemiei, afirma diplomati europeni citati de agentia de presa Reuters.

CORONAVIRUS |Simptome similare cu COVID-19, descoperite la copiii din Marea Britanie. Alerta emisa de Serviciul National de Sanatate

Pediatric Intensive Care Society PICS) din Marea Britanie a declarat, prin intermediul unui comunicat, ca oficialii sanitari au depistat o crestere redusa in numarul de cazuri de copii bolnavi critic ce.

Alerta in Marea Britanie privind o complicatie grava in randul copiilor ce ar putea fi asociata cu coronavirusul

Medicii Sistemului National de Sanatate NHS) din Marea Britanie au fost avertizati sa fie atenti la o complicatie rara dar periculoasa in randul copiilor care poate avea legatura cu infectia cu noul coronavirus, relateaza BBC.

Alerta in spitalele din Marea Britanie: copiii prezinta un sindrom rar, posibil asociat cu infectia cu coronavirus

Medicii de familie din Marea Britanie au fost alertati in privinta unei reactii severe la copii care ar putea avea legatura cu infectia cu coronavirus, relateaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )