Libnet.ro
UNICEF

08:45

Marea Britanie-sondaj: Mai mult de jumatate din populatia britanica declara ca nu are religie; 3% dintre adultii tineri spun ca sunt anglicani si 9% spun ca sunt catolici

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie-sondaj: Mai mult de jumatate din populatia britanica declara ca nu are religie; 3% dintre adultii tineri spun ca sunt anglicani si 9% spun ca sunt catolici

Biserica Angliei se confrunta cu o scadere catastrofala a procentului tinerilor care se descriu ca fiind anglicani, potrivit TheGuardian. Pentru prima data, mai mult de jumatate din populatie declara ca nu are o religie, iar decalajul dintre generatiile care sunt sau nu afiliate unei religii se mareste, potrivit Sondajului Atitudinilor Sociale Britanice. continuă pe Hotnews

Marea Britanie-sondaj: Mai mult de jumatate din populatia britanica declara ca nu are religie; 3% dintre adultii tineri spun ca sunt anglicani si 9% spun ca sunt catolici

Biserica Angliei se confrunta cu o scadere catastrofala a procentului tinerilor care se descriu ca fiind anglicani, potrivit TheGuardian. Pentru prima data, mai mult de jumatate din populatie declara ca nu are o religie, iar decalajul dintre generatiile care sunt sau nu afiliate unei religii se mareste, potrivit Sondajului Atitudinilor Sociale Britanice.

Romanii beau tot mai mult alcool. Ce bauturi prefera

Romanii beau din ce in ce mai mult alcool. Anul trecut, un roman a consumat, in medie, 30 de litri de bauturi alcoolice, din care peste jumatate numai bere, arata cel mai recent studiu al.

Cortul i-a costat mai mult decat toata nunta. Ce au patit niste petrecareti din Giurgiu (FOTO)

S-au falit si au platit. Mai multi petrecareti din comuna Mihai Bravu, judetul Giurgiu, au intins un cort imens in mijlocul drumului, blocand, astfel, trecerea masinilor. Din cauza cortului.

Au fost descoperite niste comisioane luate mai mult decat trebuia, la Pilonul II

Discutiile pe marginea Pilonului II de pensii private sunt legate de modul in care sunt administrati banii si urmeaza sa fie prezentate public rezultatele analizei realizate de Ministerul de Finante, Casa Nationala de Pensii si ASF, in conditiile in care au fost descoperite niste mici probleme, niste comisioane luate mai mult decat trebuia, a precizat, sambata, premierul Mihai Tudose.

Mihai Tudose contrariaza tot mai mult

Intentia vadita de a fi popular, de a da satisfactie, de a juca rolul unui Trump balcanic care le spune pe sleau, sugereaza ca prim-ministrul Tudose e preocupat mai mult sa ascunda decat sa dezvaluie.

Horatiu Pepine: Premierul Tudose contrariaza tot mai mult |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine scrie, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca intentia vadita de a fi popular, de a da satisfactie, de a juca rolul unui Trump balcanic care le spune pe sleau, sugereaza ca prim-ministrul Tudose e preocupat mai mult sa ascunda decat sa dezvaluie.

S-a casatorit cea mai sexi ciobanita din Gorj (FOTO)

Valeria Cherciu, cea mai sexi ciobanita din Gorj, s-a casatorit weekend-ul trecut cu un politist de frontiera. Nunta a avut locla Radosi, Gorj, unde a fost amplasat un cort luxos, iar petrecerea a fost pe m.

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. O bomba uriasa din Al Doilea Razboi Mondial a fost dezamorsata

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. Peste 60. 000 de oameni s-au intors, duminica, la casele lor dupa ce o bomba din cel de-al Doilea Razboi.

Cea mai scumpa ciocolata din lume! Se gaseste numai in cateva magazine din lume

Daca vreti sa degustati cea mai fina ciocolata din lume trebuie sa faceti economii. Si asta pentru ca nu oricine isi permite o asa delicatesa. Acesta este cel mai scump desert din lume! O singura.

Cel mai bun hairstylist din Romania in 2017 va fi anuntat in luna noiembrie la Bucuresti

Cel mai bun hairstylist al noii generatii de specialisti din Romania va fi desemnat la Bucuresti in luna noiembrie in urma unei preselectii riguroase si a unor probe de tehnica si creativitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )