Libnet.ro
UNICEF

16:45

Marele carturar Nicolae Banescu, unul dintre cei mai straluciti bizantinologi din Europa. A fost dat afara de comunisti din Academia Romana

Adevărul Adevărul,
Marele carturar Nicolae Banescu, unul dintre cei mai straluciti bizantinologi din Europa. A fost dat afara de comunisti din Academia Romana

Doctor magna cum laude in filologie greaca al Universitatii din Berlin in 1914 si colaborator apropiat al lui Nicolae Iorga, Nicolae Banescu a fost unul dintre cei mai mari bizantinologi europeni din prima jumatate a secolului al XX-lea. continuă pe Adevărul

Fragmente din creierul lui Don Bosco, unul dintre cei mai venerati sfinti din Italia, au fost furate

Situatie fara precedent in Italia. Un hot a furat o parte din creierul lui Giovanni Bosco, unul dintre cei mai venerati sfinti din Italia. Autoritatile sunt pe urmele individului, care s-a dat drept.

DOLIU LA HOLLYWOOD! A murit unul dintre cei mai indragiti actori (VIDEO)

Actorul britanic Peter Sallis, vocea inconfundabila a personajelor animate Wallace si Gromit, a murit la varsta de 96 de ani. Sallis a murit vineri la o casa destinata pensionarilor britanici din Londra.

Doliu in PSD! S-a stins din viata unul dintre cei mai vechi membri ai partidului

Social-democratul Gheorghe Dima, viceprimarul din Tatarusi, a decedat sambata noapte la varsta de 66 de ani, in urma unui atac cerebral, potrivit realitatea. net. Gheorghe Dima s-a stins din.

Soc in lumea crestina. Ce s-a intamplat cu bucati din creierul unuia dintre cei mai venerati sfinti

Politia a dispus obstacole pe strazi, in nordul Italiei, langa Torino, pentru a prinde un hot care s-a dat drept pelerin si a furat fragmente din creierul lui Giovanni Bosco Don Bosco), unul dintre cei.

Jurnalistul Sabin Orcan discuta, duminica seara, cu unul dintre cei trei candidati la presedintia PNL, Viorel Catarama: Candidatura mea este una soc. Trebuie sa convingem publicul ca avem de-a face cu un partid nou

Directorul editorial al Romania Libera, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, duminica seara, cu unul dintre cei trei candidati la presedintia PNL, Viorel Catarama, in cadrul emisiunii X-Press, de pe B1 TV.

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras in autorii atentatului de pe London Bridge

Un civil a fost ranit de unul dintre cei opt politisti care au tras sambata noaptea 50 de gloante in cei trei autori ai atentatului de pe London Bridge, a declarat duminica seful politiei antiteroriste londoneze Mark Rowley, relateaza The Associated Press si Reuters, potrivit News. ro.

Politic show: Ponta: Sunt somer de lux. Mai vreau 25 de ani in politica; Adunarea Parlamentara a NATO de la Bucuresti. Cat costa si ce achizitii vor fi facute; Politica departe de Bucuresti. Clanul Resmerita vrea sa ramana la putere, la Lupeni

PSD, din nou in doliu! Un lider important a murit. PSD a mai suferit o pierdere importanta. Unul dintre cei mai vechi membri ai partidului a murit, chiar in. Nu vor fi alegeri normale. Un atentat terorist cutremura din nou Marea Britanie inaintea alegerilor. Guvernul se consulta acum in privinta reactiilor. Politologul.

Teroare in Londra: Prima imagine cu unul dintre presupusii teroristi de pe London Bridge, doborat de politie

Fotograful italian Gabriele Sciotto a publicat duminica dimineata pe contul sau de Instagram prima fotografie cu unul dintre presupusii atacatori din Londra. Imaginea il arata pe un barbat culcat la pamant, inconjurat de politisti si avand agatate de piept mai multe recipiente metalice.

Romanul care sustine ca aruncat cu lazi in unul dintre teroristii de la London Bridge va fi premiat de Primari Iasi

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a anuntat, marti, ca-l va premia pentru curaj pe romanul care a aruncat cu lazi in unul dintre atacatorii de la Londra, transmite News. ro. Totodata, edilul analizeaza si varianta acordarii lui Florin Morariu, originar din Iasi, titlul de cetatean de onoare.

Ambasadorul Dan Mihalache: Ma gandesc sa ii propun presedintelui Iohannis sa-i acordam o decoratie lui Florin Morariu, ieseanul care sustine ca l-a lovit pe unul dintre autorii atacurilor de la Londra

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, vrea sa ii propuna presedintelui Klaus Iohannis sa il decoreze pe romanul care ar fi lovit unul dintre atacatorii de la Londra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )