Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marele CASTIGATOR Oscar 2018 a fost decis! Lista completa a laureatilor (VIDEO)

B1 B1,
Marele CASTIGATOR Oscar 2018 a fost decis! Lista completa a laureatilor (VIDEO)

Filmul The Shape of Water a fost numit cel mai bun film, la cea de-a 90-a gala de decernare a premiilor Oscar. De asemenea, pelicula a mai castigat alte trei statuetee: cea mai buna scenografie,. continuă pe B1

Marele CASTIGATOR Oscar 2018 a fost decis! Del Toro, cel mai bun regizor (VIDEO)

Filmul The Shape of Water a fost numit cel mai bun film, la cea de-a 90-a gala de decernare a premiilor Oscar. De asemenea, pelicula a mai castigat alte trei statuetee: cea mai.

Premiile Oscar 2018. The Shape of Water, marele castigator

Decernarea premiilor Oscar s-a incheiat in urma cu cateva momente. The Shape of Water este marele castigator al serii dupa ce a fost desemnat cel mai bun film. Nominalizata la 13 categorii, pelicula .

Oscar 2018: lista completa a castigatorilor, de la actori la filme

Oscar 2018 a facut din cea de-a 90-a editie a premiilor Academiei un eveniment la care toata planeta a asistat. Ca in fiecare an de altfel, incepand cu 1929. Filmul anului este drama fantastica The Shape of Water, pentru regia lui fiind ales si cel mai bun regizor de la Oscar, Guillermo del Torro. Oscar [].

PREMIILE OSCAR 2018. The Shape of Water, cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

ONLINE STREAM Digi FILM - VIDEO. Ceremonia are loc duminica noaptea spre luni, de la ora 1. 30, LIVE VIDEO pe DIGI FILM si ONLINE STREAM pe DIGI ONLINE.

PREMIILE OSCAR 2018. The Shape of Water, cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

ONLINE STREAM Digi FILM - VIDEO. Ceremonia are loc duminica noaptea spre luni, de la ora 1. 30, LIVE VIDEO pe DIGI FILM si ONLINE STREAM pe DIGI ONLINE.

Oscar 2018: castigatorul categoriei Cel mai bun regizor

Oscar 2018 si-a anuntat castigatorii si unul dintre cele mai ravnite recunoasteri este sa fii cel mai bun regizor. Avem si anul acesta un castigator. Competitia de la Oscar 2018 a fost destul de mare. La categoriaCel mai bun regizor s-au intrecutChristopher Nolan,Dunkirk,Jordan Peele,Get Out,Greta Gerwig,Lady Bird,Paul Thomas Anderson,Phantom Thread, siGuillermo del Toro,Shape of Water.

Oscar 2018: castigator pentru Cel mai bun actor intr-un rol secundar

Premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar a fost primul anuntat. La 20 de minute de la inceperea galei Oscar 2018, primul actor care iese in fata are si un nume. La categoriaCel mai bun actor intr-un rol secundar pentru premiul Oscar din 2018 s-au intrecut:Willem Dafoe,The Florida Project,Woody Harrelson,Three Billboards Outside [].

Oscar 2018: castigatoarea premiului pentru Cea mai buna actrita

Premiile Oscar au fost anuntate dupa o lista clar definita. Asa am ajuns sa aflam despreCel mai bun actor intr-un rol principal sauCea mai buna actrita intr-un rol principal siCel mai bun film abia spre final. insa aceasta este actrita de la Oscar 2018. Cea mai buna. Ultimele trei categorii comunicate la Oscar 2018 au [].

Gala Premiilor Cezar: marele castigator, un film despre epidemia de SIDA din Franta anilor 1980-1990

Filmul 120 battements par minute, regizat de Robin Campillo, a fost marele castigator la gala de d.

Oscar 2018: de ce Romania lipseste de la cea mai importanta gala

Premiile Oscar 2018 vor fi decernate in noaptea dintre 4 si 5 martie. Ceremonia incepe la ora 3 ora Romaniei), dar cu siguranta te intrebi de ce Romania nu e pe lista. Ei bine, exista un rationament simplu. Oscar 2018: cine castiga si care sunt cele mai bune filme inainte sa te intrebi de ce [].

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )