Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oscar 2018: lista completa a castigatorilor, de la actori la filme

Playtech Playtech,
Oscar 2018: lista completa a castigatorilor, de la actori la filme

Oscar 2018 a facut din cea de-a 90-a editie a premiilor Academiei un eveniment la care toata planeta a asistat. Ca in fiecare an de altfel, incepand cu 1929. Filmul anului este drama fantastica The Shape of Water, pentru regia lui fiind ales si cel mai bun regizor de la Oscar, Guillermo del Torro. Oscar []. continuă pe Playtech

Castigatorii Oscar 2018: Lista completa

Filmul fantasy The Shape of Water a castigat Oscarul 2018 pentru Cel mai bun film, dar si pentru Cel mai bun regizor, mexicanul Guillermo del Toro, in timp ce Sam Rockwell si Frances McDormand au castigat Oscaruri pentru interpretarile dinThree Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Premiile Cesar 2018 - LISTA COMPLETA a trofeelor decernate la cea de-a 43-a editie

Pelicula 120 battements par minute a castigat sase trofee, impunandu-se inclusiv la categoria cel mai bun film, la gala de decernare a premiilor Cesar, organizata vineri seara la Paris, transmite.

PREMIILE OSCAR 2018. The Shape of Water, cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

ONLINE STREAM Digi FILM - VIDEO. Ceremonia are loc duminica noaptea spre luni, de la ora 1. 30, LIVE VIDEO pe DIGI FILM si ONLINE STREAM pe DIGI ONLINE.

PREMIILE OSCAR 2018. The Shape of Water, cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

ONLINE STREAM Digi FILM - VIDEO. Ceremonia are loc duminica noaptea spre luni, de la ora 1. 30, LIVE VIDEO pe DIGI FILM si ONLINE STREAM pe DIGI ONLINE.

Oscar 2018 - The Shape of Water, cel mai premiat film. Lista completa a castigatorilor

Lungmetrajul The Shape of Water, regizat de Guillermo del Toro, a primit, duminica noapte, cele mai multe trofee la gala premiilor Oscar, care a avut loc la Los Angeles, filmul fiind recompensat de Academia Americana de Film cu patru premii.

Oscar 2018: de ce Romania lipseste de la cea mai importanta gala

Premiile Oscar 2018 vor fi decernate in noaptea dintre 4 si 5 martie. Ceremonia incepe la ora 3 ora Romaniei), dar cu siguranta te intrebi de ce Romania nu e pe lista. Ei bine, exista un rationament simplu. Oscar 2018: cine castiga si care sunt cele mai bune filme inainte sa te intrebi de ce [].

eMAG: reduceri la gadgeturi ca sa te bucuri de filmele de la Oscar 2018

Acum, ca ai aflat care sunt castigatorii premiilor Oscar 2018, poti sa te apuci sa vezi filmele premiate, dar ai nevoie de un setup bun. Televizorul LED Smart de la Samsung, modelul50MU6102, e prima alegere pe care trebuie sa o faci daca vrea si te bucuri de filmele de Oscar. Ai la dispozitie o diagonala [].

Oscar 2018: castigatoarea premiului pentru Cea mai buna actrita

Premiile Oscar au fost anuntate dupa o lista clar definita. Asa am ajuns sa aflam despreCel mai bun actor intr-un rol principal sauCea mai buna actrita intr-un rol principal siCel mai bun film abia spre final. insa aceasta este actrita de la Oscar 2018. Cea mai buna. Ultimele trei categorii comunicate la Oscar 2018 au [].

Oscar 2018: motorul de cautare Bing a prezis castigatorii premiilor

Pana la premiile Oscar 2018 mai sunt doar cateva zile, iar motorul de cautare Bing a facut predictii cu privire la castigatorii statuetelor de anul acesta. Premiile Oscar 2018 vor fi decernate in cursul noptii de 4 spre 5 martie, iar Playtech va acoperi subiectul cu un live text, asa ca daca vrei sa stii [].

Cele mai bune 10 aparitii pe Red Carpet de la Oscar 2018

Zeci de vedete cunoscute din cinematografia americana si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2018, insa doar zece au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )