Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marele incendiu din martie 1847, unul dintre cele mai mari dezastre din istoria Bucurestiului. 15 oameni au murit si peste 1.800 de cladiri au ars

Adevărul Adevărul,
Marele incendiu din martie 1847, unul dintre cele mai mari dezastre din istoria Bucurestiului. 15 oameni au murit si peste 1.800 de cladiri au ars

Incendiul din anul 1847 a fost unul dintre cele mai mai mari dezastre care s-au abatut asupra vechiului Bucuresti. continuă pe Adevărul

Utile: Studiu: Anticonceptionalele duc la o micsorare a creierului; Unul dintre cele mai puternice remedii impotriva diabetului! Combate si colesterolul rau, dar si oboseala

De ce Luna ne da peste cap somnul? Dormim mai putin si mai prost. Creiere umane crescute in secret in laborator. Scopul lor controversat. Cercetator: Etica nu poate tine pasul cu stiinta.

Astronomii au cartografiat unul dintre cele mai bizare corpuri ceresti din Univers. Descoperirea surpinzatoare facuta de ei (FOTO, VIDEO)

Cercetatorii NASA au reusit sa cartografieze, in premiera, suprafata unui pulsar, un corp ceresc cu o gravitatie imensa, ce se poate roti in jurul propriei axe si de cateva sute de ori pe secunda, arata Astr.

Unul dintre patronii condamnati ai Colectiv acuza judecatorul ca nu a administrat toate probele

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a declarat, pentru Mediafax, ca decizia tribun.

Unul dintre patronii Colectiv anunta ca va contesta sentinta prin care este condamnat la peste 11 ani de inchisoare: Decizia este nedreapta Nu au fost administrate toate probele

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, considera ca decizia tribunalului, prin care este condamnat la 11 ani si opt luni de inchisoare, este una nedreapta, motivand ca nu au fost administrate toate probele. Mincu a mai spus ca va contesta decizia Tribunalului Bucuresti la Curtea de Apel, unde spera ca judecatorii sa administreze toate probele si sa audieze inclusiv expertii procuraturii.

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

Imagini halucinante filmate in Romania: Totul a fost filmat de unul dintre soferi, pe sosea - Participantii la trafic, uimiti total (VIDEO)

Imaginile incredibile au fost surprinse de un sofer pe strazile din orasul Radauti, din judetul Suceava, iar in scurt timp au ajuns virale pe retelele sociale.

CAO CHAOXUN, HUAWEI: Romania - unul dintre pilonii de baza in dezvoltarea Huawei la nivel european

Reporter: Care este istoria Carrier Global Service Center GSC) in tara noastra, dupa momentul inaugurarii? Cao Chaoxun: Centrul Huawei Carier GSC Romania a fost fondat pentru a se adresa, in principal, pietelor din Europa. Acesta a fost inaugurat in 2012 ca parte a retelei GSC pe care Huawei a dezvoltat-o la nivel global.

Muntenegru, invingatoare cu Serbia, va fi adversara a Romaniei la turneul preolimpic din martie 2020

Nationala de handbal feminin a Muntenegrului a invins, vineri, Serbia, cu scorul de 28-26, si s-a clasat pe locul 5 la Campionatul Mondial din Japonia. Clasarea o repartizeaza la turneul preolimpic, la care va evolua si Romania, in martie 2020.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )