Libnet.ro
UNICEF

22:45

Muntenegru, invingatoare cu Serbia, va fi adversara a Romaniei la turneul preolimpic din martie 2020

Hotnews Hotnews,
 Muntenegru, invingatoare cu Serbia, va fi adversara a Romaniei la turneul preolimpic din martie 2020

Nationala de handbal feminin a Muntenegrului a invins, vineri, Serbia, cu scorul de 28-26, si s-a clasat pe locul 5 la Campionatul Mondial din Japonia. Clasarea o repartizeaza la turneul preolimpic, la care va evolua si Romania, in martie 2020. continuă pe Hotnews

Romania si-a mai aflat o adversara la turneul preolimpic

Nationala feminina de handbal a Romaniei isi cunoaste doua dintre cele trei oponente din turneul preolimpic organizat in martie 2002.

Concluziile Cristinei Neagu dupa CM si ce spune despre turneul preolimpic: Ar fi ultima mea sansa sa merg la JO

Cristina Neagu a tras concluziile dupa Campionatul Mondial din Japonia si este de parere ca nu aceasta este adevarata fata a Romaniei. Cea mai buna jucatoare a lumii a transmis ca toata lumea trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se antreneze mai bine la echipele de club si sa vina cu o pregatire mai buna la nationala. in plus, Neagu a vorbit despre turneul preolimpic, precizand ca isi doreste din suflet sa ajunga la JO, deoarece ar fi ultima sansa pentru ea.

Crina Pintea: Noi, proastele astea, rusinea tarii, avem posibilitatea sa jucam la turneul preolimpic

Pivotul Crina Pintea a transmis printr-un mesaj, la finalul participarii nationalei de handbal feminin la Campionatul Mondial din Japonia, unde s-a clasat pe locul 12, ca Romania se afla, totusi, in primele 12 echipe ale lumii si s-a aratat deranjata de specialistii care considera parcursul tricolorelor unul ratat. Noi, proastele astea, rusinea tarii, avem posibilitatea sa jucam la turneul preolimpic!, a scris Crina Pintea.

Romania isi cunoaste primul adversar din turneul preolimpic

Clasata pe locul 12 la Campionatul Mondial din Japonia, nationala feminina de handbal a Romaniei mai are o sansa de calificare la Jocurile Olimpice.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3571 seconds )