Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marele Inchizitor - Ministrul Justitiei isi da control total asupra proceselor penale din Romania (FOTO)

B1 B1,
Marele Inchizitor - Ministrul Justitiei isi da control total asupra proceselor penale din Romania (FOTO)

Ministrul Justitiei primeste, prin proiectul de modificare a legilor sistemului judiciar propus de Tudorel Toader, un control total asupra proceselor penale din Romania. Potrivit unei analize realizata de. continuă pe B1

Dispute intre Kovesi si ministrul Justitiei: La 23 de ani poti face legi, nu stiu daca trebuie sa implinesti 30 ca sa aplici o lege (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi nu este de acord cu ministrul justitiei cu privire la pragul de varsta din magistratura. Procurorul-sef al DNA a declarat, miercuri, referitor la propunerile de modificare in.

EXCLUSIV. Adrian Nastase, mesaj de sustinere pentru ministrul Justitiei

Adrian Nastase are un mesaj de sustinere pentru ministrul Justitiei .

Ambasadorul SUA a discutat doua ore cu ministrul Justitiei / Hans Klemm: A fost o discutie fructuoasa si completa

Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, a declarat, marti, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca a fost o discutie fructuoasa si completa, despre viziunea ministrului si despre responsabilitatile acestuia, potrivit news. ro.

Ministrul Justitiei: Ma gandesc sa propun ca procurorul general sa fie numit de Senat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca marti dimineata, va avea o intalnire cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm,.

Sefa DNA, Laura Kovesi, discutii de trei ore cu ministrul Justitiei

Procurorul general Augustin Lazar, seful DNALaura Codruta Kovesi, si presedintele CSMMariana Ghena, au venit, joi, la Ministerul Justitiei, pentru a avea cu ministrul Tudorel Toader o sedinta.

Oana Florea acuza: Banuiesc ca ministrul Justitiei si procurorul general au avut un program incarcat de nu au venit la intalnirea cu membrii Comisiei care ancheteaza alegerile

Sefa Comisiei care ancheteaza ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009, Oana Florea, a afirmat ca, pana in prezent, nu a avut loc o intalnire a ministrului Justitiei, cu procurorul general si membrii Comisiei parlamentare.

VIDEO Ambasadorul Klemm, dupa doua ore cu ministrul Justitiei: Am discutat despre viziunea si responsabilitatile lui Tudorel Toader, ca ministru

Ministrul Justiiei, Tudorel Toader, si ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, se vor intalni, marti, la sediul ministerului.

Hans Klemm, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei: A fost o discutie complexa si fructuoasa. Primele imagini de la intalnirea dintre cei doi

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm a ajuns la sediul Ministerului Justitiei, acolo unde se va intalni cu Tudorel Toader. intalnirea are loc la solicitarea diplomatului.

Klemm, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei: Am discutat despre viziunea si responsabilitatile lui Tudorel Toader, ca ministru

Ministrul Justiiei, Tudorel Toader, si ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, se vor intalni, marti, la sediul ministerului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )