Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marele Razboi, comemorat dupa 100 de ani la MECEFF 2015

Adevărul Adevărul,
Marele Razboi, comemorat dupa 100 de ani la MECEFF 2015

A mai trecut un an si ne pregatim pentru o noua editie a Festivalului de film de la Medias, care va avea loc in magnificul burg transilvan intre 1 si 5 septembrie. Asa cum a impus de la bun inceput initiatorul si presedintele sau, reputatul regizor Radu Gabrea, fiecare editie a acestui festival de film dedicat preponderent cinematografiilor central-europene are o tema grava, acum fiind Marele Razboi de acum 100 de ani. continuă pe Adevărul

Rezultate pozitive pentru Alro Slatina dupa trei ani consecutivi de pierdere

Alro SA ALR), unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu din Europa Centrala si de Est, a inregistrat, in primul semestru al anului 2015, un profit net ajustat de 113 milioane de lei, comparativ cu o pierdere neta ajustata de 80 de milioane de lei, in perioada similara a anului trecut.

Foto: Actrita Megan Fox si sotul ei se despart, dupa 11 ani

Actrita americana Megan Fox si sotul ei, actorul Brian Austin Green, s-au despartit, dupa o relatie de 11 ani, potrivit hollywoodlife. com.

Coreea de Nord si cea de Sud au reinceput, dupa 11 ani, razboiul megafoanelor

Coreea de Nord a repornit la granita cu Sudul megafoanele la care se aude propaganda Phenianului, la cateva zile dupa o masura similara a Seulului, declansata ca raspuns la explozia unei mine in Zona Demilitarizata DMZ), informeaza Reuters.

Scoala noua, cu banii necheltuiti de la autostrazi, dupa sapte ani de neputinta

Peste 200 de elevi de la scoala Faraoanele vor incepe scoala in conditii optime, dupa sapte ani in care au fost amagiti de autoritati.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )