Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marele risc la alegerile locale din 2016

Antena3 Antena3,
Marele risc la alegerile locale din 2016

Alegeri locale 2016. Autoritatile fac ultimele pregatiri pentru alegerile locale din 2016 si au loc ultimele verificari ale sistemului electronic care va verifica problemele sau incercarea de vot. continuă pe Antena3

Traian Basescu, dezvaluiri socante. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Traian Basescu, dezvaluiri incendiare. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Alegerile locale, in impas din cauza mafiei tipografiilor. Buletinele de vot nu au ajuns nici acum la destinatie (FOTO)

Situatia devine din ce in ce mai alarmanta in contextul in care buletinele de vot pentru alegerile locale din 5 iunie nu si-au atins nici acum destinatia in mai multe judete, arata.

Televiziunea publica sa faca ample dezbateri despre alegerile locale

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat pe pagina sa de Facebook, ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost una vizibila in spatiul public si cere Autoritatii Electorale Permanente sa dispuna, in ultimele zile de campanie, ca televiziunea publica sa faca programe consistente dedicate scrutinului.

Tariceanu i-a pus gand rau lui Ciolos: Am discutat si cu Dragnea despre o motiune de cenzura care sa lase Guvernul cu puteri limitate pana la alegerile parlamentare din noiembrie

Se anunta negocieri intre PSD si ALDE, dupa alegerile locale din 5 iunie. Calin Popescu tariceanu anunta ca se ia in calcul o demitere a guvernului Ciolos prin motiune de cenzura, urmata de o.

Record la alegeri: La 93 de ani candideaza pentru un post de consilier local

La 93 de ani, Iulian Albu este cel mai probabil cel mai batran candidat la alegerile locale din 2016.

Ion Cristoiu, despre alegerile locale: Daca invinge Gabriela Firea sau Catalin Predoiu vom spune c-a invins PSD sau PNL. Daca invinge Nicusor Dan vom spune pur si simplu c-a invins Nicusor Dan

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre alegerile locale, care vor avea loc pe 5 iunie 2016. Ion Cristoiu a declarat ca isi doreste pentru.

Romania ar putea plati dobanzi mai mari la imprumuturi daca PSD are rezultate bune la alegerile locale - economist

Un eventual scor bun al PSD-ului la alegerile locale de duminica ar putea incuraja partidul sa incerce schimbarea Guvernului, amplificand instabilitatea politica interna intr-un an incarcat deja de incertitudini politice si fiscale, cu impact in.

Nereguli la alegerile locale: Datele confirma ca peste doua milioane de persoane sunt in plus pe listele electorale

Noi nereguli la algerile locale din 5 iunie. Doua demonstratii cu date oficiale confirma ca listele electorale permanente sunt umflate cu circa 2 milioane de alegatori, scrie.

Politica nu tine cont de varsta. Doua femei, de 90 si 91 de ani, candideaza la alegerile locale

Doua femei in varsta de 90, respectiv 91 de ani, dar si o octogenara si o septuagenara candideaza pentru mandate de consilieri locali pe lista UNPR din comuna olteana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )