Libnet.ro
UNICEF

13:45

Marele secret al sotiei lui Ilie Nastase. Cum se mentine intr-o forma de invidiat la 45 de ani

Playtech Playtech,
Marele secret al sotiei lui Ilie Nastase. Cum se mentine intr-o forma de invidiat la 45 de ani

Sotia fostului tenismen Ilie Nastase a povestit care sunt sacrificiile pe care le face pentru a avea un corp de invidiat. Patru masaje saptamanal si o dieta foarte severa, care a bagat-o in spital. Cum se mentine in forma sotia lui Ilie Nastase Ioana Nastase are o singura operatie estetica la nivelul bustului. La varsta . continuă pe Playtech

Ilie Nastase si Ion Tiriac, urmariti pe strada. Cine le-a pus gand rau: Ma bagati la puscarie!

Ilie Nastase a fost unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din toate timpurile si primul lider al clasamentului ATP. A fost pe primul loc in lume de la inaugurarea ierarhiei WTA, pe 23 august 1973, pana pe 2 iunie 1974. Are doua titluri la Grand Slam, la US Open in 1972 si la .

DigiSport: N-am avut sansa asta! Au saracit-o altii! Ilie Nastase, reactie acida dupa dezvaluirea Simonei Halep

Ilie Nastase nu a ramas indiferent dupa ce Simona Halep a dezvaluit ce probleme a avut din cauza FRT, dar si dupa ce a spus ca nu a luat niciun ban de la Federatie.

Cezara Dafinescu, adevarul despre relatia cu Ilie Nastase. Ce s-a intamplat intre ei

Actrita Cezara Dafinescu, 72 de ani, are o cariera impresionanta, intinsa pe parcursul a mai bine de 40 de ani. A jucat in numeroase filme de succes in Romania, dar si in foarte multe piese de teatru. Putina lume stie despre ea ca a cochetat si cu sportul in tinerete. A facut atletism, ba chiar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )