Libnet.ro
UNICEF

20:46

Cezara Dafinescu, adevarul despre relatia cu Ilie Nastase. Ce s-a intamplat intre ei

Playtech Playtech,
Cezara Dafinescu, adevarul despre relatia cu Ilie Nastase. Ce s-a intamplat intre ei

Actrita Cezara Dafinescu, 72 de ani, are o cariera impresionanta, intinsa pe parcursul a mai bine de 40 de ani. A jucat in numeroase filme de succes in Romania, dar si in foarte multe piese de teatru. Putina lume stie despre ea ca a cochetat si cu sportul in tinerete. A facut atletism, ba chiar . continuă pe Playtech

Cornelia Catanga, adevarul despre relatia cu sotii Ceausescu. A divulgat secretul tinut atatia ani

Dupa ani de zile, a divulgat marele secret al familiei. Cornelia Catanga spune adevarul despre relatia cu sotii Elena si Nicolae Ceausescu. Nimeni nu se astepta la asta. Ce legatura avea Cornelia Catanga cu Ceausescu in varsta de 62 de ani, Cornelia Catanga spune adevarul despre relatia pe care o avea cu sotii Ceausescu. Regina .

Ilie Nastase a aparut asa in padurea Baneasa. Sotia sa a luat-o la fuga: ce s-a intamplat

Ilie Nastase si sotia sa, Ioana, au fost surprinsi, intr-un moment cu adevarat straniu, in padurea Baneasa. Ioana a luat-o la fuga pur si simplu, lasandul pe fostul jucator de tenis in urma ei. Cum au fost vazuti Ilie Nastase si sotia lui, in padurea Baneasa Ilie Nastase si sotia lui, Ioana, au vandut casa .

Ilie Nastase si Ion Tiriac, urmariti pe strada. Cine le-a pus gand rau: Ma bagati la puscarie!

Ilie Nastase a fost unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din toate timpurile si primul lider al clasamentului ATP. A fost pe primul loc in lume de la inaugurarea ierarhiei WTA, pe 23 august 1973, pana pe 2 iunie 1974. Are doua titluri la Grand Slam, la US Open in 1972 si la .

Simona Halep, detalii emotionante despre relatia cu parintii! Ce se intampla dupa meciurile mai putin reusite

Sunt aproape sapte ani de cand a intrat in top 10 WTA, iar Simona Halep ramane printre jucatoarele de top ale lumii. Are 22 de titluri in circuitul WTA, dar si doua victorii la competitii de Grand Slam. Dar, la fel ca in cazul oricarui mare campion, drumul spre faima nu a fost deloc usor.

Simona Halep, detalii emotionante despre relatia cu parintii! Ce se intampla dupa meciurile mai putin reusite

Sunt aproape sapte ani de cand a intrat in top 10 WTA, iar Simona Halep ramane printre jucatoarele de top ale lumii. Are 22 de titluri in circuitul WTA, dar si doua victorii la competitii de Grand Slam. Dar, la fel ca in cazul oricarui mare campion, drumul spre faima nu a fost deloc usor.

Adriana Bahmuteanu, atac la Victoras Micula. Bruneta a spus adevarul despre banii lui

Dupa ce Victoras Micula a aparut chiar si in presa din Franta, dupa ce si-a spalat pneurile masinii cu sampanie scumpa, Adriana Bahmuteanu a avut o reactie pe Facebook despre banii acestuia. Adriana Bahmuteanu, atac la Victoras Micula Adriana Bahmuteanu este printre persoanele care critica gestul facut de Victoras Micula. Aceasta a scris pe Facebook: .

Monica Pop, adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei nevaccinati

Dupa declaratiile facute zilele trecute legate de imunizarea pentru coronavirus, Monica Pop spune adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei care nu si-au facut injectia care sa ii protejeze de COVID-19?! Monica Pop, despre persoanele care aleg sa se vaccineze Dupa ce mai multi gigantic farmaceutici au anuntat .

EXCLUSIV Mariana Moculescu, adevarul despre averea lui Horia. Compozitorul s-a trezit cu pensia micsorata de guvern

Celebrul compozitor Horia Moculescu, in varsta de 83 de ani, resimte din plin, pe plan financiar, lipsa spectacolelor. in plus, pensia lui a mai intrat la apa, fiind anuntat ca va primi cu 300 de lei mai putin. La aflarea vestii, Mariana Moculescu, fosta sotie a lui Horia, recent intoarsa din Italia, i-a dat replica, .

Simona Halep a spus adevarul despre covid-19. Ce ravagii a facut in corpul ei, de fapt

Simona Halep a trecut cu bine peste infectarea cu noul coronavirus, dar lupta nu a fost deloc una usoara. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a povestit care au fost simptomele pe care le-a avut in cele doua saptamani cat a fost pozitiva. Chiar si pentru o persoana cu pregatirea ei fizica, nu a fost .

Mircea Badea, scos din minti de medici. A spus tot adevarul despre internari: Nu se poate asa ceva!

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, s-a aratat indignat pentru ca si in ziua de astazi se interneaza cu forta persoanele infectate cu noul coronavirus, in pofida faptului ca medicii reclama ca nu mai sunt locuri libere in unitatile medicale. Mircea Badea, scos din minti de medici Mircea Badea are iar un mesaj transant, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )