Libnet.ro
UNICEF

20:45

Maria Basescu, despre viata dupa Cotroceni

Antena3 Antena3,
Maria Basescu, despre viata dupa Cotroceni

Maria Basescu, fosta Prima Doamna a tarii, e o bunica dedicata trup si suflet celor trei nepotei ai sai, dar nu-si refuza un mic rasfat o data pe saptamana. Nu e vorba despre vreo sedinta de masaj. continuă pe Antena3

Maria Basescu, as la echitatie! Iata ce spune antrenorul ei!

Maria Basescu este pasionata de echitatie si se descurca, pare-se, foarte bine. O spune chiar antrenorul ei, cel care a jucat in multe filme ca si cascador.

Traian Basescu, despre cazul Munaf: Romania a dat examenul vointei de a urmari infractorii pana in panzele albe, examen pe care l-a trecut cu succes

Fostul presedinte Traian Basescu a publicat, vineri, pe contul personal de Facebook, un nou mesaj referitor aducerea in tara a lui Mohammad Munaf, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul rapirii jurnalistilor in Irak.

Traian Basescu despre retinerea lui Mohammad Munaf: in sfarsit, epopeea rapirii ziaristilor pare sa se fi terminat

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis pe Facebook ca epopeea rapirii ziaristilor din 2005 in Irak pare sa se fi terminat, adaugand ca si-a dorit mult sa se intample asa pentru ca a tratat rapirea jurnalistilor ca pe un atentat la siguranta nationala.

Documentarul despre viata cantaretei Amy Winehouse are premiera in cinematografele din Romania in septembrie

Filmul-documentar Amy, care povesteste viata cantaretei britanice Amy Winehouse dincolo de lumina reflectoarelor, va debuta in cinematografele din Romania pe 18 septembrie, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )