Libnet.ro
UNICEF

08:17

Maria Grapini, despre referendum: Daca nu se sustine familia traditionala, nu pot aparea copiii

Adevărul Adevărul,
Maria Grapini, despre referendum: Daca nu se sustine familia traditionala, nu pot aparea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini a afirmat ca va merge la referendumul pentru modificarea Constitutiei si va vota Da, explicand faptul ca Romania nu sta bine din punct de vedere democrafic, iar daca nu va fi sustinuta familia traditionala, casatoria dintre o femeie si un barbat, nu pot aparea copiii. continuă pe Adevărul

Maria Grapini, despre referendum: Daca nu se sustine familia traditionala nu pot aparea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini va raspunde afirmativ intrebarii de la referendumul privind redefinirea familiei, explicand, sambata, ca Romania nu sta bine din punct de vedere democrafic, iar daca nu va fi sustinuta familia traditionala - casatoria dintre o femeie si un barbat - nu pot aparea copiii.

Maria Grapini, despre referendumul pentru familie: Daca nu se sustine familia traditionala, nu pot aparea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini va raspunde afirmativ intrebarii de la referendumul privind redefinirea familiei, explicand, sambata, ca Romania nu sta bine din punct de vedere democrafic, iar daca nu va fi su.

Ludovic Orban, intrebat daca se va prezenta la referendum pentru familia traditionala: Sigur ca voi merge (VIDEO)

Presedintele PNL nu adera la indemnurile de boicotare a referendumului pentru familia traditionala sustinute de mare parte din opozitia din Romania. Acesta a raspuns foarte categoric ca va participa la.

Radu Banciu, despre referendum: Ce-i tampenia asta? Fiecare face ce vrea! / Dragnea si-a luat pe una cu 30 de ani mai tanara, i se rupe lui de familia traditionala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre referendumul privind familia traditionala. Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc de-a lungul a doua zile, sa.

Referendum pentru familia traditionala. La ce intrebare vor raspunde romanii?

Guvernul a decis, marti, ca referendumul pentru familia traditionala sa aiba loc timp de doua zile , week-end-ul 6-7 octombrie. Care este intrebarea stabilita de Executiv?.

Raspunsul neasteptat al unui ascultator Europa FM la intrebarea Sunteti heterosexual?, dupa o dezbatere privind familia traditionala VIDEO

In timpul unei dezbateri privind referendumul familiei traditionale, in cadrul emisiunii Romania in Direct, de la Europa FM, jurnalistul Moise Guran l-a intrebat pe un ascultator daca este heterosexual, iar raspunsul acestuia a fost unul neasteptat.

Pe sleau, despre referendum. Partea a III-a: Un Parlament ce simpatizeaza gay-ii

La referendum urmeaza sa precizam casatoria. Asadar, in loc de casatoria ) intre soti vom scrie acolo casatoria ) intre un barbat si o femeie. Ne inchipuim ca in felul acesta Parlamentul nu va putea nicicand sa schimbe Codul civil unde deja scrie ca asta inseamna soti sa acorde dreptul persoanelor de acelasi sex de a se casatori. Darputem, oare, sa credem ca exista o alta posibilitate pentru Parlament de a permite casatoria gay-ilor?!.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )