Libnet.ro
UNICEF

22:15

Maria Iftene si Marcel Miron, cei mai buni sportivi vasluieni in 2013

Adevărul Adevărul,
Maria Iftene si Marcel Miron, cei mai buni sportivi vasluieni in 2013

Astazi, in prezenta fostei mare gimnaste Andreea Raducan, Directia Judeteana de Sport si Tineret DJST) Vaslui i-a premiat pe cei mai buni sportivi ai anului 2013. La disciplinele olimpice, premiul cel mare a fost adjudecat de atleta Maria Iftene, iar la disciplinele neolimpice, laurii i-a primit karatistul Marcel Miron. continuă pe Adevărul

Care sunt cei mai buni angajatori din Romania..

Agricola International producatorul si procesatorul de carne de pasare din Bacau), Egger Romania producator din industria lemnului), Monsanto Romania productie de seminte si pesticide) si Dell International Services producator de computere) sunt cei mai buni angajatori de pe plan local in 2013, potrivit studiului realizat de divizia de consultanta in resurse umane Aon Hewitt, parte a grupului Aon, scrie Mediafax. Studiul, realizat intr-o perioada de noua luni, analizeaza nivelul de .

Cei mai buni tineri oratori se lupta diseara pentru Trofeul Campionilor

In seara aceasta, incepand cu ora 19. 00, cei opt finalisti vor dezbate in fata unei audiente care il va include si pe ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris. Un singur concurent va pleca acasa cu trofeul Campionatului National de Dezbateri, aflat la a doua editie in Romania.

Sabrerul Rares Dumitrecu se retrage din activitate. Cei mai buni sportivi au fost premiati de Consiliul Judetean

Rares Dumitrecu a primit un premiu de 4. 000 de lei si diploma ca semn de apreciere din partea autoritatilor locale. Sabrerul a anuntat ca se retrage din activitate.

GECAD.NET va fi condusa de Cristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati directori din IT-ul romanesc

Cristian Herghelegiu, unul dintre cei mai experimentati manageri din industria IT locala, a preluat pozitia de CEO al companiei GECAD NET. El a mai lucrat in grup, iar in trecut a condus si Pay U, insa a activat si la Microsoft, iar anul acesta a condus magazinul online elefant. ro.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Doina Stratton-Andries a infiintat o biblioteca si un muzeu oferite gratis comunitatii

Adevarul continua campania Cei mai frumosi romani si va spune povestea Doinei si a sotul ei englez, Mike. Cei doi si-au castigat intregul respect al oamenilor din satul vrancean Serbesti, punand bazele unei biblioteci care are astazi peste 4. 000 de volume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )