Libnet.ro
UNICEF

19:15

Maria Sarapova merge ceas la Australian Open. Rusoaica poate da peste o adversara redutabila in turul III

Adevărul Adevărul,
Maria Sarapova merge ceas la Australian Open. Rusoaica poate da peste o adversara redutabila in turul III

Maria Sarapova pare intr-o forma foarte buna la Australian Open, unde a trecut destul de usor in turul al treilea al competitiei. continuă pe Adevărul

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, victorie fara emotii la revenirea in turneul de la Antipozi

Revenita la Australian Open, dupa ce in 2016 a fost depistata pozitiv chiar la acest turneu, Maria Sharapova 48 WTA) a debutat cu o victorie categorica, scor 6-1, 6-4 in fata jucatoarei Tatjana Maria Germania, 47 WTA). Rusoaica a avut nevoie de o ora si 20 de minute pentru a-si asigura calificarea in mansa secunda a primului turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open 2018: ziua marilor surprize, Muguruza si Konta sunt out! Duel de zile mari in runda a treia: Sarapova versus Kerber. Tabloul complet

A treia favorita a competitiei, Garbine Muguruza, a fost eliminata inca din turul al doilea de la Australian Open!.

Australian Open (f):Muguruza si Konta, parasesc AusOpen dupa mansa a doua, Sarapova s-a calificat in turul al treilea

Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, si britanica Johanna Konta, locul 10 WTA si cap de serie numarul 9, au fost eliminate, joi, in turul al doilea al Australian Open.

Corespondenta de la Melbourne - Irina Begu si-a stabilit un obiectiv indraznet dupa ce a facut un meci fantastic in primul tur de la Australian Open

Irina Begu a impresionat in meciul din primul tur de la Australian Open, unde a avut o revenire de senzatie in partida cu rusoaica Ekaterina Makarova.

Australian Open. Irina Begu, calificata in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, luni dimineata, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, luni, pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 31, cu 3-6, 6-4, 8-6.

Australian Open 2018: Simona Halep merge in turul al doilea dupa un meci neasteptat de greu si o sperietura teribila! Urmeaza Bouchard

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dar meciul cu Destanee Aiava, 17 ani, a fost mult mai greu decat ne-am fi asteptat.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

In ziua a patra de la Australian Open, spectatorii prezenti in complexul de la de la Melbourne Park au putut sa ii vada, printre altii, pe Roger Federer, Simona Halep, Stan Wawrinka, Garbine Muguruza sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a zilei de joi de la Australian Open.

Australian Open 2018: victorii pentru Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Raluca Olaru!

In a treia yi de la Australian Open au intrat pe teren sase romani. Irina Begu a pierdut la simplu, dar merge mai departe la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

A doua zi de la Australian Open a adus in scena nume importante din tenisul mondial, Simona Halep, Roger Federer, Garbine Muguruza, Maria Sharapova sau Novak Djokovic putand fi vazuti la Melbourne Park. Editia cu numarul 106 a competitiei se disputa in perioada 15-28 ianuarie 2018.

Australian Open: Irina Begu, in turul doi - Revenire superba dupa ce a fost condusa cu 6-3 si 4-0

Irina Camelia Begu 40 WTA) a avut parte de un meci interzis cardiacilor, jucatoarea noastra reusind sa o invinga pe Ekaterina Makarova Rusia - 33 WTA si cap de serie numarul 31), dupa ce la un moment dat era condusa cu 6-3 si 4-0. Irina merge in turul doi de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )